Σκάνδαλο Δ.Λιγνάδη: Από «κόσκινο» περνούν οι συνομιλίες του στα κοινωνικά δίκτυα

Μέρα με την ημέρα, προστίθεται νέα στοιχεία στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρους του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η κατάθεση του τρίτου μηνυτή, ενός 42χρονου που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη το 2018, φαίνεται ότι μπορεί να ανοίξει ένα ακόμη μέτωπο εναντίον του.

Ο καταγγέλλων κάνει λόγο για φωτογραφίες ανηλίκων που του έδειξε στον υπολογιστή του ο Λιγνάδης, σύμφωνα με την RealNews.

Η εν λόγω αναφορά, σε συνδυασμό με το αίτημα του νομικού του παραστάτη Γιάννη Βλάχου για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, με στόχευση στο Facebook, προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη αναζητήσεων-συνομιλιών, είναι εξαιρετικά πιθανόν να τον φέρει ελεγχόμενο και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Την ίδια ώρα, ο Α.Ε., ο ένας εκ των δύο αρχικώς καταγγελλόντων, των οποίων οι μαρτυρίες για βιασμό που υπέστησαν από τον Δ. Λιγνάδη όντας ανήλικοι έστειλαν στη φυλακή τον ηθοποιό-σκηνοθέτη, προσήλθε να καταθέσει στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο Α.Ε. είχε υποβάλει μήνυση -μέσω επίσης του κ. Βλάχου- στις 19/2/2021. Την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, ήρθε από τη Σουηδία, όπου πλέον διαμένει μόνιμα, για να καταθέσει και ενώπιον της δικαστικής λειτουργού εκείνα που καταγγέλλει στην αναφορά του ότι υπέστη το 2010 από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο 26χρονος σήμερα άνδρας επιβεβαίωσε όλα όσα είχε περιγράψει και στη μήνυσή του.

Όπως είπε, γνώρισε τον Λιγνάδη μέσω ενός φίλου του. Στην αρχή συνομιλούσαν στο Facebook. Κάποια στιγμή, άρχισαν να επικοινωνούν και τηλεφωνικά, έκαναν παρέα και μαζί επισκέφθηκαν διάφορες μουσικές εκδηλώσεις.

Survivor Spoiler 15/3/21: Αυτοί κερδίζουν τη μάχη ασυλίας σήμερα

Survivor Spoiler σημερα: ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΡΡΟΗ. Εκτός παραλίας ο Γιώργος Κοψιδάς

House of fame όπως… Super Makeover για τους τέσσερις σπουδαστές