ΣΚΑΪ: Ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με το Ν.Μουτσινά

Ο ΣΚΑΪ γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας του με το Νίκο Μουτσινά για τα επόμενα δύο χρόνια.

Επίσημα λοιπόν ο σταθμός ανακοινώνει ότι:

«Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για δύο ακόμα χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο απόλυτος showman που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός που κατάφερε να ενώσει σε μία μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό παραμένει για δύο ακόμα χρόνια στο δυναμικό του καναλιού.

 

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα· χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σε όλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί. Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται!»

Είναι οριστικό λοιπόν ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού η συνεργασία τους αποτυπώνεται καθημερινά με υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Μία συνεργασία που δεν αφορά μόνο την καθημερινή απογευματινή εκπομπή αφού και οι δύο πλευρές, σταθμός και παρουσιαστής, έχουν συζητήσει για διεύρυνσή της και μάλιστα για ένα πιο… βραδινό πρόγραμμα…! 

Aυτά είναι τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά σύμφωνα με την Daily Telegraph

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: “Εγώ τότε ήμουν 19 ετών κι εκείνος 60”