Σίντνεϊ Σουίνι: Οι προκλητικές ΦΩΤΟ της στο Instagram αποδεικνύουν γιατί είναι η νέα αγαπημένη ξανθιά του Χόλιγουντ

H Σίντνεϊ Σουίνι είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη στον πλανήτη Χόλιγουντ, αν και η καριέρα της ξεκίνησε από την τηλεόραση.

Ο μύθος λέει ότι η πρωταγωνίστρια του «Euphoria» ήθελε να γίνει ηθοποιός από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Η ίδια επιβεβαιώνει και τον μύθο και το κλισέ. Γεννήθηκε πριν από 25 Σεπτεμβρίους στο Σποκάν της Ουάσινγκτον, αλλά δηλώνει μόνιμη κάτοικος του Λος Αντζελες από τα 15 της. Στα τηλεοπτικά πλατό, πάντως, είχε αρχίσει να μπαινοβγαίνει από την τρυφερή ηλικία των 12 ετών παίζοντας μικρορολάκια σε σειρές όπως «Ηρωες» (2009), «Criminal Minds» (2009) και «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (2010). Για να μη μακρηγορούμε, έχει κάνει περάσματα από διάφορες σειρές και ταινίες μέχρι να προσγειωθεί στο καστ της σειράς «In the Vault» (2017) και να αρχίσει να γίνεται αναγνωρίσιμη.

Και ύστερα ήρθαν οι σειρές «Ολα χάλια» του Netflix και «The Handmaid’s Tale» του Hulu (2018), το ταραντινικό «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» (2019), όπου η Σουίνι υποδυόταν τη Σνέικ, μία από τις οπαδούς του Μάνσον, και ο ρόλος της σούπερ σέξι Κάσι στο τηλεσουξέ του HBO «Euphoria» που την έβαλαν οριστικά στον χάρτη. Ναι, η Σίντνεϊ (για τους φίλους Σιντ) δούλεψε σκληρά, πέρασε από αμέτρητες οντισιόν, έφαγε τις απορρίψεις με το κουτάλι της σούπας, αλλά όπως αποδεικνύουν το βιογραφικό και η σημερινή φήμη της δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Αξιος ο κόπος της.

Τώρα η Σουίνι είναι πρόθυμη να επεκτείνει την καριέρα της και στη μεγάλη οθόνη, παίζοντας σε απανωτές ταινίες: «Νυκτωδία», «Downfalls High», «Νυχτερινά δόντια», «Americana» και πολύ πρόσφατα «Reality», στο οποίο υποδύεται άψογα -σύμφωνα με τους κριτικούς- τη Ριάλιτι Γουίνερ. Η νεαρή ηθοποιός μοιάζει ακάματη, ανεξάντλητη και αποφασισμένη να απολαύσει μέχρι τελευταίας σκηνής την πραγματοποίηση του παιδικού ονείρου της. Λόγω της ολοταχώς αυξανόμενης δημοφιλίας της, η Miu Miu την επέλεξε για μούσα της και το ίδιο έκανε και το Bai, που πλασάρεται ως νερό-θαύμα, το οποίο απολαμβάνει να πίνει η Σουίνι.

Οταν δεν παίζει σε ταινίες -έχει άλλες τρεις-τέσσερις στα σκαριά-, σύμφωνα με το protothema.gr, η Σουίνι κυκλοφορεί με τον αγαπημένο της Τζόναθαν Νταβίνο, γοητευτικό Νεοϋορκέζο επιχειρηματία, 13 χρόνια μεγαλύτερό της, με τον οποίο διατηρεί σχέση ζωής, όπως η ίδια θέλει να πιστεύει, από το 2016 και που πλέον συστήνεται ως μνηστήρας της. Η ζωή είναι ωραία και η Σίντνεϊ ακόμα περισσότερο.

Σάκης Κατσούλης: Πάντρεψε φιλικό του ζευγάρι και βάπτισε την κόρη τους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό – Οι πόζες με το μπικίνι που «κόβουν» την ανάσα (ΦΩΤΟ)