Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό – Οι πόζες με το μπικίνι που «κόβουν» την ανάσα (ΦΩΤΟ)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz.

Η ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε αθλήτρια στίβου και μπορεί στην πορεία να σταμάτησε να ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα, η γυμναστική ωστόσο δε βγήκε ποτέ από τη ζωή της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνεχίζει να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή η αγάπη της για τη γυμναστική είναι εμφανής και στα αποτελέσματα στο σώμα της.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες με μαγιό που δημοσίευσε σήμερα από τη Σύρο, όπου βρίσκεται με τους φίλους της, το σώμα της είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αγαπάει την σωστή διατροφή και την άσκηση κάτι που φαίνεται αφού είναι πάντα fit και σε πολύ καλή φόρμα. Ετσι ένα από τα πολύ δυνατά της σημεία είναι το καλλίγραμμο και απίστευτα γυμνασμένο κορμί της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνει το καλοκαίρι με συχνές εξορμήσεις στη θάλασσα και χαλάρωση κάτω από τον ήλιο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει πάνω από 500 χιλιάδες θαυμαστές και followers στο Instagram τους οποίους δεν απογοητεύει ποτέ και μοιράζεται καθημερινά μαζί τους φωτογραφίες και στιγμές από την ζωή της.

Σίντνεϊ Σουίνι: Οι προκλητικές ΦΩΤΟ της στο Instagram αποδεικνύουν γιατί είναι η νέα αγαπημένη ξανθιά του Χόλιγουντ

Εύα Μουράτι: Η παρουσιάστρια από την Αλβανία κάνει διακοπές στην Ελλάδα με γαλανόλευκο μαγιό