«Σφάζονται» για την κληρονομιά: Ο υιός Τράγκα μήνυσε τη Μαρία Καρρά κατηγορώντας πως του «τρώει» τα λεφτά

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, έχουν δοθεί 320.000 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο για δαπάνες που αφορούν από έξοδα σε ακίνητα στο Μονακό, όπου διαμένει μόνιμα η χήρα Τράγκα, για ακίνητα στην Αμερική, μέχρι χρήματα για πάρκινγκ στο Μονακό, συντήρηση της Bentley και της Rolls Royce που διαθέτει η Μαρία Καρρά, συντήρηση και χημικά πισίνας στην εξοχική κατοικία του Σεν Τροπέ αλλά και την αμοιβή του Ελβετού δικηγόρου, η οποία ξεπερνά το ποσό των 100.000 ευρώ και όπως αναφέρεται στο δικόγραφο ο συνεκτελεστής της διαθήκης από τη Γενεύη «πλήρωσε τον εαυτό του!».

Η μήνυση του κ. Τράγκα, που έχει στη διάθεση της και αποκαλύπτει το newsit.gr, κατετέθη στις 30/11/2023 ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, οι τρεις εγκαλούμενοι: «Τέλεσαν σε βάρος μου την πράξη της Απιστίας σε κακουργηματική μορφή ζημιώνοντας την περιουσία της οποίας είμαι συγκληρονόμος τουλάχιστον κατά 307.519,60€. […]. ‘Εχουν διαπράξει από κοινού και το αδίκημα της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα δεδομένου ότι με τη χρήση του χρηματοπιστωτικού συστήματος επιχείρησαν να προσδώσουν νομιμοφανή υπόσταση σε χρηματικά ποσά που ήταν απόρροια του κακουργήματος της απιστίας”.

Μάλιστα, δεν παραλείπει να αναφέρει πως η κυρία Μαρία Καρρά “είναι υπόδικη για το κακούργημα της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες» κατ’ εξακολούθηση και μετά την απολογία της στον τακτικό ανακριτή, της έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 50.000 ευρώ και περαιτέρω είναι ύποπτη για δύο κακουργήματα (φοροδιαφυγή – νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα), στο πλαίσιο των οποίων έχει δεσμευτεί με Διάταξη του Προέδρου της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα το σύνολο της περιουσίας της”.

Ο Γιάννης Τράγκας, παράλληλα, αιτείται να παυθεί ο Ελβετός συνεκτελεστής της διαθήκης του αποβιώσαντος πατρός του, να του να παραδώσει όλα τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του και αφορούν τον Γιώργο Τράγκα και την περιουσία μου, να παραδώσει τα κλειδιά όλων των ακινήτων και οχημάτων που έχει στην κατοχή του, να υποχρεωθεί να παράσχει αναλυτική έγγραφη ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειές του που αφορούν στην περιουσία και ιδίως αναφορικά με τις διαχειριστικές πράξεις που έχουν σχέση με ανάλωση μετρητών χρημάτων ή τιμαλφών και με την διαχείριση ακινήτων της κληρονομιαίας περιουσίας και Ι.Χ.Ε οχημάτων.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ζήτησε να ερωτηθεί για τα πολιτικά, έγινε… ρεζίλι και τώρα τα «μαζεύει» (VIDEO)

Ανεκδοτάρα με εραστή: Η σύζυγος, ο εραστής από τον επάνω… όροφο και ο σουρωμένος κερατάς