Σεξ: Τρεις στάσεις για… πολύ δυνατούς παίκτες

Βρισκόμαστε μέσα στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχετε φύγει για τριήμερο και -όπως και να το κάνουμε- έχετε ξεκουραστεί.

Λίγες μέρες μακριά από έγνοιες, προβλήματα και όλα όσα μπορεί να μας απασχολούν, σημαίνει… σεξ!

Ναι εντάξει όχι μόνο σεξ, αλλά γιατί όχι, τώρα που έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο και τίποτα να σας πιέζει να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας… ξαπλωμένοι!

Ωστόσο, ακριβώς επειδή έχετε χρόνο και (ελπίζουμε) διάθεση, σήμερα θα σας μιλήσουμε για πιο δύσκολες στάσεις. Εντάξει το παραδεχόμαστε, πρόκειται για ΠΟΛΥ δύσκολες στάσεις.

Στάσεις που θα πρέπει να δοκιμάσετε μόνο αν είστε 101% σίγουροι ότι δεν θα καταλήξετε στα επείγοντα. Κρίμα είναι να περάσετε την Πρωτομαγιά στο νοσοκομείο για… μια στάση σεξ.

Πάμε λοιπόν να δούμε τρεις στάσεις στο σεξ για… πολύ δυνατούς παίκτεςΣκουλήκι

Πρόκειται για μια στάση παρόμοια με την αντίστροφη καουμπόισσα, αλλά με την γυναίκα να έχει γύρει το σώμα της μπροστά με τα πόδια τεντωμένα προς τα πίσω.

Η απόλαυση (κυρίως για τη γυναίκα) σε αυτή τη στάση είναι πολύ μεγαλύτερη από την κλασική καουμπόισσα, ακόμα και την αντίστροφη καουμπόισσα γιατί η κλίση στο σώμα της γυναίκας οδηγεί το πέος να χτυπά σε εκείνα τα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου, προκαλώντας… πολύ δυνατούς οργασμούς.

Αυτοκίνητα με προφυλακτήρες

Και ο άντρας και η γυναίκα είναι ξαπλωμένοι μπρούμυτα. Ο ένας θα πρέπει να τοποθετήσει τη λεκάνη και τα πόδια του πάνω σε αυτά του άλλου.

Στη συνέχεια ο άντρας διεισδύει στο αιδοίο της γυναίκας. Η στάση αυτή προκαλεί πολύ μεγάλη απόλαυση και στον άντρα και στη γυναίκα.

Απλώς προσέξτε, η εν λόγω στάση θέτει το πέος σε λίγο αφύσικη γωνία, οπότε ελλοχεύουν τραυματισμοί.

Χρυσή Πύλη

Η πιο δύσκολη και πιο απαιτητική.

Είναι η πιο απαιτητική έκδοση του 69 που πιθανόν θα βρείτε. Η φωτογραφία καθιστά αρκετά αυτονόητο το τι θα πρέπει να κάνετε. Βέβαια, εδώ του τα λέμε, η στάση αυτή έχει ένα ακόμα καλό για τον άνδρα: Τη θέα!

Παρ’ όλα αυτά, αν δεν νιώθετε σίγουροι, κυρίως η γυναίκα, καλύτερα να το αφήσετε. Τι έχει άλλωστε και το κλασικό 69;

Βασιλική Τρουφάκου: Topless σε θεατρική παράσταση

Μαρία Κορινθίου: Γuμνή σε φωτογράφιση γνωστού περιοδικού