Σασμος spoiler: Τότε πεθαίνει η Βασιλική … όταν θα γίνει γνωστή η σχέση της σε όλο το χωριό … κάτι που θα την οδηγήσει σε τέλμα.

Ο Πετρής «επιστρέφει» και παίρνει μαζί του την Μανταρίνα, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συγκλονίσει το χωριό. Στο επίκεντρο των εξελιξεων στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να βρεθεί η Βασιλική, με το τέλος της να πλησιάζει και θα είναι δραματικό.

 

Παρότι το βιβλίο μιλούσε για θάνατο της Βασιλικής πριν την αλλαγή του έτους, υπήρξε μια διαφοροποίηση στο σενάριο, με το τέλος όμως να αναμένεται να έρθει στις αρχές του επόμενου έτους.

Αφορμή για αυτό θα σταθεί το γεγονός πως η σχέση της με τον Μαθιό, τον ξάδερφο του πρώην συζύγου της θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό κάτι που θα την οδηγήσει σε τέλμα.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέμελη ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστέρης παίρνει την απόφαση να προσεγγίσει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του όμως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, ενώ παράλληλα η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου προκειμένου να ανακαλύψει στοιχεία εναντίον του.

Δύσκολες ώρες θα βιώσει όμως και η Στέλλα που θα δει τον Καραπάνο να της αποκαλύπτει κάτι για τον γιο του που θα την σοκάρει ενώ ο Αστέρης είναι έτοιμος να κάνει πράξη μια του απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Μύρισε καλοκαίρι: Ολόγυμνη στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA – video

Σοφία Φυρού: Η φωτογραφία που ανέβασε χωρίς εσώρουχο προκαλεί εγκεφαλικά