Σασμός spoiler: Η Βασιλική βρίσκει ξανά δουλειά και ο Μαθιός θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση τους!

Έτσι, το χωριό παίρνει φωτιά, καθώς τα νέα για το ζευγάρι περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο. Η Βασιλική βέβαια δεν είναι έτοιμη για όλο αυτό που συμβαίνει και δεν ανέχεται όλα τα σχόλια που ακούγονται. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για όλους τους χαρακτήρες, και αυτό ισχύει βέβαια και για την Βασιλική που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με το μέλλον της στο δεύτερο κύκλο να διαφοροποιείται από αυτά πού ήδη γνωρίζουμε.

 

Εντωμεταξύ, τα δεδομένα που ήθελαν την Βασιλική να πεθαίνει, ανατρέπονται σύμφωνα με όσα είπε ο Γιαννης Νταλιάνης, σύζυγος του Μαριλίτας Λαμπροπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς επιβεβαίωσε ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς Σασμός θα περιλαμβάνει και τη Βασιλική.

«Η σύζυγός μου έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στον Σασμό. Είναι πολύ σημαντική ερμηνεία της εκεί, το έχει ψάξει βαθιά, είναι πολύ ώριμη και τη θαυμάζω. Δε μου αρέσει να παινεύω εγώ τη σύζυγό μου, αλλά πέρα από τη σχέση που έχουμε, έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό.

Ναι, από ό,τι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου στον Σασμό. Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά από το βιβλίο, κρατάει το πνεύμα του, αλλά αλλάζουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία της Βασιλικής στον δεύτερο κύκλο» είπε ο Γιάννης Νταλιάνης.

Ρία Αντωνίου: Έδειξε το “βασικό της ένστικτο” χωρίς εσώρoυχο σε εκπομπή στην Ιταλία και προκάλεσε πανικό – video

Σάσα Μπάστα: Το ερασιτεχνικό βίντεο της χωρίς εσώρoυχα σε ΠΡΟΚΑΛΕΙ – VIDEO