Σασμός spoiler: Το κακό όνειρο της Άσπας πραγματοποιείται!

Η Άσπα ζει με τον Άγγελο, περνώντας μοναδικές στιγμές πλάι του. Νιώθει έτοιμη να απολαύσει αυτό το μεγάλο δώρο που της έφερε η μοίρα. Ο Άγγελος είναι διαρκώς στο πλευρό της και φροντίζει να μη της λείπει τίποτα. Ο Κώστας βγαίνει από τη φυλακή, περιμένοντας να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που την άφησε.

Περιμένει πως θα συναντήσει την Άσπα, θα της μιλήσει, θα ζητήσει συγχώρεση… Βέβαια, χωρίς να ξέρει πως εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της με άλλον.

 

Οι μέρες περνούν ξέγνοιαστα, μέχρι να πατήσει ο Κώστας το πόδι του στο νησί. Τότε, ο εφιάλτης ξεκινάει ξανά και τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Ο Κώστας, έτοιμος να κυνηγήσει ξανά την πρώην του, σκορπά τον τρόμο. Η Άσπα “βασανίζεται” στην ιδέα πως ο πρώην της θα μάθει για τη σχέση της με τον Άγγελο.

Μπορεί να δείχνει μετανιωμένος, όμως κάτι τέτοιο δε θα το δεχόταν ποτέ. Ο φόβος πως θα τον απειλήσει, πως θα καταστρέψει τη ζωή και την επιχείρησή της, καραδοκεί.

Ο Άγγελος είναι έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση. Η Άσπα βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί να τους ηρεμήσει. Η κατάσταση πολύ σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Σασμός spoiler: H Αργυρώ μιλάει ανοιχτά στον Σταύρο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό δεν το περιμέναμε από την Αθηνά!