Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Τα κρυφά αδέρφια και το νέο μέλος της οικογένειας

Ο Λευτέρης, όπως θα δούμε, θα αποκαλύψει στην αγαπημένη του, την Θοδώρα, πως η Ευδοκία δεν είναι η βιολογική του μητέρα, αλλά η γυναίκα που του στάθηκε σαν μάνα όλα αυτά τα χρόνια. Απο την άλλη, η Νάντια πηγαίνει στο σπίτι του Μαθιού, μαζί με τη γυναίκα που ήξερε τον πατέρα της, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν βλέποντας μια φωτογραφία της Βασιλικής και του Στεφανή. Εκείνη αναγνωρίζει τον πατέρα της Νάντιας, ο οποίος τελικά ήταν ο Στεφανής.
ιας

Αυτό βέβαια τους αφήνει έκπληκτους και πολύ περισσότερο τον Νικηφόρο, που χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του όταν συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας του δεν ήταν αυτός που πίστευε τόσα χρόνια, αλλά και ότι είναι ερωτευμένος με την ετεροθαλή αδερφή του. Έτσι η Βασιλική μετά το πρώτο σοκ, δέχεται την Νάντια στο σπίτι τους και της ανοίγει την αγκαλιά της για να ζήσει κοντά στον ετεροθαλή αδελφό της.

Μια όμως αποκάλυψη θα ταράξει τους πάντες. Η Ευδοκία και Παπά Μιχάλης έχουν ένα κοινό μεγάλο μυστικό. Ποιο είναι αυτό και ποιους αφορά;

Η αποκάλυψη για τους αληθινούς γονείς θα γίνει πολύ αργότερα και θα σοκάρει τους πάντες στην Άνω Ποριά. Σε όλο αυτό εμπλέκεται ξανά ο παπά Μιχάλης. Πιο συγκεκριμένα η Ευδοκία, είναι αδερφή του. O γιος του Παύλου και της Αιμιλίας δεν πνίγηκε ποτέ καθώς ο παπάς μαζί με την αδερφή του, Ευδοκία, το πήραν από την οικογένεια διότι φοβόντουσαν την βεντέτα και τα πυρά των δυο οικογενειών.

Αυτή η λύση ήταν ο μόνος τρόπος για να σωθεί το παιδί. Ο Λευτέρης είναι γιος του Παύλου και της Αιμιλίας και αυτό το γνωρίζουν μόνο ο παπά Μιχάλης και η αδερφή του, Ευδοκία . Θα μάθει κάποτε την αλήθεια ο Λευτέρης;
Σασμός 

Κάντις Σουάνπολ: Το μοντέλο της Victoria’s Secret που θα σε κάνει να παραμιλάς – φωτογραφίες

Δώρα Παντέλη: Ποζάρει με δερμάτινα και μπότες και… κόβει την ανάσα – φωτογραφία