Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Βεντέτα με Παύλο και Δημήτρη! Τι θα κάνει η Αιμιλία;

Μετά την εξαφάνιση και τον “θάνατο” του Παύλου, η Αιμιλία βρήκε συντροφιά στην αγκαλιά του καλύτερού του φίλου, του Δημήτρη. Η απώλεια τους ένωσε και οι δυο τους παντρεύτηκαν. Μετά την επιστροφή του Παύλου, όλα άλλαξαν στη ζωή της Αιμιλίας και του Δημήτρη. Ο Βρουλάκης έφερε τα πάνω κάτω και τότε ξεκίνησε η κατήφορος για τον γάμο της εισαγγελέας και του άντρα της.

Παρόλα αυτά, ο ερχομός του Βρουλάκη ανέτρεψε τις ισορροπίες. Ο Παυλής κατέρρευσε όταν έμαθε ότι η γυναίκα της ζωής του βρήκε ξανά τον έρωτα, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Τώρα, ο Παύλος προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Αιμιλία και ζητά μία δεύτερη ευκαιρία για να είναι ξανά μαζί. Η Αιμιλία έχει τις αμφιβολίες της, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί τα συναισθήματά της για τον Παύλο.

Σύντομα, λοιπόν, η Αιμιλία θα ζητήσει διαζύγιο από τον Δημήτρη για να είναι ξανά μαζί με τον Παύλο. Ο Δημήτρης φυσικά δε θα το πάρει με τον καλύτερο τρόπο και νέα βεντέτα θα ξεσπάσει στην Κρήτη.

Μία μεγάλη αποκάλυψη όμως έρχεται στο φως! Ο Δημήτρης είναι μπλεγμένος με την μαφία και βρίσκεται πίσω από το εμπόριο όπλων. Ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Ευθύμης, ο οποίος είναι το τσιράκι του και εκτελεί τις εντολές του. Ο Δημήτρης συνεχίζει την παράνομη δράση του, αγνοώντας το γεγονός πως όλα σταδιακά φτάνουν στο φως. Επίσης, η Αιμιλία θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα. Μόλις αντιληφθεί το πόσο επικίνδυνη είναι η δράση του συζύγου της, θα πρέπει να διαλέξει εάν θα τον καταδικάσει ή εάν θα τον υποστηρίξει σιωπηλή.

Σύντομα λοιπών τα οπλα θα βγουνε εξω και οι δυο άντρες θα συγκρουστούν, γιατί πλέον υπάρχει λόγος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από τις «καυτές» φωτογραφίες της στο Instagram λίγο πριν μπει στο Survivor All Star

Κλαούντια Ρομάνι: Λιάζεται στην παραλία και προκαλεί… ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ – φωτογραφίες