Δώρα Παντέλη: Ποζάρει με δερμάτινα και μπότες και… κόβει την ανάσα – φωτογραφία

Αδιαμφισβήτητα η παρουσιάστρια της Nova Δώρα Παντέλη είναι μία από τις ομορφότερες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και ίσως σε ολόκληρα τα ελληνικά media.
Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος και πρώην μπασκετμπολίστρια έχει καταφέρει να τρελάνει όλο το μπασκετικό κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με την εντυπωσιακή ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της.

Πραγματική καλλονή εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές το σμιλεμένο σώμα της Και τα πανέμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της που την έχουν κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δεκάδες δημοσιογράφους των ελληνικών καναλιών.

Διαθέτει έναν εξίσου εντυπωσιακό λογαριασμό στο instagram με περισσότερους από 111.000 ακόλουθους οι οποίοι συνήθως μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν η εντυπωσιακή δημοσιογράφος ανάρτηση νέες φωτογραφίες και βίντεο.

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα πασίγνωστο μοντέλο, το οποίο θα εντυπωσίαζε τα πλήθη όπως ακριβώς κάνει και κάθε φορά που εμφανίζεται σε ένα από τα γήπεδα της Ευρωλίγκα και προκαλεί πανζουρλισμό στους φιλάθλους.

Απολαύστε την και εσείς την τελευταία ανάρτηση που έκανε μέσα στο προφίλ της στο instagram με την ίδια πραγματικά να είναι άκρως εντυπωσιακή και προκλητική.

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Τα κρυφά αδέρφια και το νέο μέλος της οικογένειας

Μαύρο ρόδο spoiler: Η κατάρρευση του Βίκου για τον θάνατο της