Σασμός spoiler: Σοκ.. O Αστέρης πέφτει Νεκρός

Η σειρά φαίνεται πως θα πάρει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν αλλά αυτό θα αποφασιστεί γύρω στο Πάσχα, με τους ιθύνοντες να συμφωνούν με τους ηθοποιούς για το αν θα πάνε δεύτερη σεζόν.

 

Η σπουδαία Βρετανή συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ που έχει πολιτογραφηθεί και Ελληνίδα, και έχει πλέον και ελληνικό διαβατήριο, βρίσκεται σε συζητήσεις με την ελληνική τηλεόραση για τη δημιουργία της σειράς

Το Νησί 2, το οποίο θα συνεχίσει την αγαπημένη μας ιστορία από εκεί που την άφησε το Mega.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Ζωή Σγουρού και όχι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Επίσης πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το Νησί 2 έρχεται με άρωμα Σασμού, καθώς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους συζητούν η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Επίσης μιλούν για το Νησί 2 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Στάνκογλου κυρίως για κάποιες σκηνές φλας μπακ.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν για να είναι στο Νησί και ή θα πεθάνει ή θα φύγει στο εξωτερικό. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο Αστέρης πέφτει νεκρός.

Σασμός spoiler: Ο Πετρής Βρουλάκης επιστρέφει στη σειρά Σασμός, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή

news

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της μητέρας του – “Φτάνει πια”