Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια της μητέρας του – “Φτάνει πια”

news

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα πρώτα λόγια της μητέρας του αδικοχαμένου Άλκη. Η μητέρα του 19χρονου μιλά για πρώτη φορά για τη δολοφονία του παιδιού της, στη Θεσσαλονίκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

Με μεγαλείο ψυχής, η μητέρα του Άλκη εκφράζει την επιθυμία της το δικό της παιδί να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι και στέλνει ένα σαφές μήνυμα: “φτάνει πια”.

Σε δήλωσή της στον Alpha, η μητέρα του Άλκη αναφέρει συγκεκριμένα: “Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου”.

Και στέλνει μήνυμα: “Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!”.

Θεσσαλονίκη: Ήμουν εκεί, αλλά δεν είχα ανάμειξη υποστηρίζει τώρα ο 23χρονος
Στο μεταξύ, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Ο 23χρονος που έχει ήδη συλληφθεί και κατηγορείται για την υπόθεση, φέρεται να αλλάζει στάση και ενώ αρχικά δεν έλεγε το παραμικρό στις Αρχές, τώρα παραδέχεται ότι ήταν στο σημείο της δολοφονίας, αλλά αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το ΟΡΕΝ, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξή του στη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του και ισχυρίζεται ότι δεν ήρθε καν σε φυσική επαφή με τα θύματα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι το επίμαχο βράδυ της δολοφονικής επίθεσης.

Η τελική στάση που θα κρατήσει ο κατηγορούμενος αναμένεται, πάντως, να ξεκαθαρίσει την προσεχή Δευτέρα, όταν και θα απολογηθεί στον ανακριτή για την υπόθεση.

Ο μοναδικός άνθρωπος που φέρεται να έχει θελήσει να δει από κοντά τον 23χρονο, που κρατείται, είναι η μητέρα του. Όμως λόγω και των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ εξαιτίας του κορονοϊού κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατό κι έτσι οι δυο τους έχουν επικοινωνήσει μόνο τηλεφωνικά.

Σασμός spoiler: Σοκ.. O Αστέρης πέφτει Νεκρός

Σασμός spoiler: Πως θα χτιστεί η σχέση Άγγελου και Αργυρώ; Έρχονται ανατροπές!