Σασμός spoiler: Μεγάλη ανατροπή για Αστέρη και Αργυρώ

σασμος

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν για ακόμη μια φορά ο Αστέρης και η Αργυρώ με την σχέση τους να βρίσκεται στα άκρα μετά την δολοφονία του Πετρή.

Σασμός Μεγάλη ανατροπή για Αστέρη και Αργυρώ

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε όμως ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Κατερίνα Καινούργιου για τον ρόλο του Αστέρη στον Σασμό, δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε ανατροπές.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο πρωταγωνιστής της σειράς ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Όσον αφορά όμως την Αργυρώ εκείνη δεν θα μείνει ικανοποιημένη από την αθώωσή του ενώ αποκάλυψε πως ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί.

Ότι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση στο τέλος. Ακόμη όμως μίλησε και για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει να υποδυθεί τον Αστέρη τονίζοντας πως πρόκειται για έναν ρόλο που φαντάζει πολύ γοητευτικός στα μάτια του εξαιτίας των απαιτήσεων που έχει.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να υποδυθεί τον Μαθιό και όχι τον Αστέρη κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ με τον Δημήτρη Λάλο να αναλαμβάνει τελικά αυτόν τον ρόλο και να αποθεώνεται στη συνέχεια για την μοναδική του ερμηνεία.

Ιωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η βόλτα τους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο – video

Η γη της ελιάς spoiler: Αλλάζουν την στάση τους Στέφανος και Αρετή