Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Οργισμένος ο Ανδρέας ζητά την καταστροφή των Σταματάκηδων

Γεμάτος μίσος και επιθυμία για εκδίκηση κατά των Σταματάκηδων, ο Ανδρέας δεν είχε κανέναν χώρο για συμβιβασμό στο μυαλό του, όπως ανακοίνωσε το ρεπορτάζ.

Σασμός spoiler: Οργισμένος ο Ανδρέας ζητά την καταστροφή των Σταματάκηδων

Ο Παύλος επιχείρησε να τον πείσει να αφήσει πίσω του το μίσος και να σταματήσει τη βία, εξηγώντας του ότι δεν υπήρχε πλέον λόγος να συνεχίζεται ο κύκλος της βίας. Ωστόσο, τα ξαδέρφια είχαν αντιπαραθέσεις, με τον Ανδρέα να αρνείται κατηγορηματικά την ιδέα της ένωσης των δύο οικογενειών.

Στην ίδια τύχη βρίσκονταν και ο παππά-Μιχάλης, που προσπάθησε να τον λογικεύσει, αλλά αντίκρισε μια ανυπέρβλητη αντίσταση. Κατευθυνόμενος προς την γιαγιά Ειρήνη, προσπάθησε να την πείσει να αφήσει τον σκληρό δρόμο της εκδίκησης, αλλά της υπενθύμισε και τους λόγους πίσω από την επιθυμία του.

“Μπορεί να μιλήσουμε για τις αδικίες; Για παράδειγμα, την αδικία που υπέστη η μητέρα μου; Ξέρεις, τη σχέση της με τον Ρούσσο Σταματάκη. Εκείνος τη σκότωσε, θεία. Την αγαπούσε και εκείνος την παραβίασε.

Ποιο είδος άντρας είναι αυτός που την εκμεταλλεύεται, την εξοντώνει στο κρεβάτι του, και ύστερα δεν την βοηθάει να ανακάμψει; Ήταν ποτέ έτοιμος να ακούσει τις ανησυχίες της; Και όταν η μητέρα μου παντρεύτηκε τον πατέρα μου, γιατί δεν την άφησε στην ησυχία της; Γιατί την κυνηγούσε ακόμα;

Ποτέ δεν εκφράστηκα ανοιχτά γι’ αυτό, αλλά είμαστε όλοι ενήμεροι για τον λόγο που αναγκάστηκε να τελειώσει τη ζωή της μόνη της. Απείχε από τον πόνο που προκαλούσε αυτός. Δεν μόνο ότι δεν θα το συγχωρήσω ποτέ, αλλά δεν θα ησυχάσω πριν τους δω να πληρώσουν”, είπε ο Ανδρέας γεμάτος οργή.

Η ένταση της συζήτησης γίνεται ανυπόφορη, και η γιαγιά Ειρήνη, που δεν μπορεί να αντέξει άλλο, καταρρέει στην καρέκλα της.

Νία Βαρντάλος: Αδιανόητη μεταμόρφωση – Πέταξε τα τεράστια γυαλιά, έβγαλε φρύδια, έφτιαξε μαλλιά και έγινε κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)

Λάκης Γαβαλάς: «Έχουμε πολλούς γκέι στη Βουλή, γυναίκες και άνδρες»