Νία Βαρντάλος: Αδιανόητη μεταμόρφωση – Πέταξε τα τεράστια γυαλιά, έβγαλε φρύδια, έφτιαξε μαλλιά και έγινε κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία ανάρτησε η Νία Βαρντάλος στα social media.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και δημιουργός της παγκόσμιας επιτυχίας «Γάμος αλά ελληνικά» που επιστρέφει σε λίγο καιρό με νέα ταινία, ανάρτησε μέσω Instagram μια φωτογραφία της, από όταν ήταν παιδιά.

Με κοντά μαλλιά και μεγάλα κοκάλινα γυαλιά, η Νία Βαρντάλος ποζάρει χαμογελαστή στην κάμερα στη φωτογραφία που μοιράστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου, με τους 169.000 ακολούθους της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nia Vardalos (@niavardalos)

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό MovieMaker (που πραγματοποιήθηκε πριν από την απεργία της SAG-AFTRA), η Βαρντάλος αποκάλυψε ότι ο πρώτος της ατζέντης της είπε ότι ήταν πολύ άσχημη για να γίνει πρωταγωνίστρια στο Χόλιγουντ. Αυτό συνέβη προτού γίνει η εκτόξευση με την επιτυχία του «My Big Fat Greek Wedding» του 2002.

«Μερικές φορές απεικονίζομαι ως αυτό το πολύ δυνατό άτομο που απορρίφθηκε από το Χόλιγουντ και γι’ αυτό δημιούργησα τη δική μου ιστορία» δήλωσε η Βαρντάλος. «Η πραγματικότητα είναι ότι πόνεσε να μου λένε ότι η εθνικότητά μου και η εμφάνισή μου ήταν το πρόβλημα. Να κατηγοριοποιηθεί η εμφάνισή μου ως επιζήμια για την καριέρα μου. Οπότε, όπως και να ‘χει, γ@μα το, γιατί κοίτα πώς κατέληξα. Ο ατζέντης μου μού είπε ότι δεν ήμουν αρκετά όμορφη για να είμαι πρωταγωνίστρια και όχι αρκετά χοντρή για να είμαι περσόνα», συνέχισε, σημειώνοντας ότι γρήγορα ανακάλυψε ότι αυτή η σκληρότητα της βιομηχανίας δεν ήταν μοναδική για εκείνη.

«Οι άνθρωποι δεν σοκαρίστηκαν καν. Έλεγαν, ‘Ω ναι, ο ατζέντης μου μού είπε το ίδιο πράγμα’. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η ιστορία και αυτή η αρνητικότητα επρόκειτο να με παρασύρει προς τα κάτω. Έπρεπε να μετατρέψω τις εμπειρίες μου σε κάτι, οπότε δανείστηκα τον υπολογιστή ενός φίλου και έγραψα το σενάριο για το ‘My Big Fat Greek Wedding’».

# Νία Βαρντάλος

Πηγή

Μαθεύτηκε η περιπέτεια υγείας του: Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κουρκούλη – Τα μηνύματα συμπαράστασης στα social media

Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Οργισμένος ο Ανδρέας ζητά την καταστροφή των Σταματάκηδων