Σασμός spoiler: Ο Αστέρης βλέπει τον θάνατο να έρχεται από την Αργυρώ

Με την βοήθεια της Άσπας κατευθύνεται στο νοσοκομείο, με την ελπίδα να βρει την ψυχραιμία να του μιλήσει. Εκείνος, ύστερα από ένα περιστατικό στη φυλακή, οδηγείται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, με το νέο αυτό να διαδίδεται. Ο Αστέρης οδηγείται στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η Αργυρώ να αρπάζει την αφορμή που έψαχνε καιρό.

Θέλει να μάθει την αλήθεια για τον αδελφό της, για τον τρόπο που πέθανε, αλλά και για τη σχέση που πραγματικά έχει ο Αστέρης Σταματάκης με το φρικτό αυτό έγκλημα.

 

Η Μαρίνα θορυβείται αρκετά. Δε θέλει να τον πλησιάσει η κόρη της, γιατί η ψυχική της υγεία βρίσκεται ακόμη σε πολύ άσχημο στάδιο. Η Αργυρώ, όμως, δεν ακούει κανέναν. Πηγαίνει στο νοσοκομείο, αποφασισμένη να τον κοιτάξει στα μάτια, να τον ρωτήσει ένα μεγάλο “γιατί”.

Η κατάσταση στο νοσοκομείο δεν εξελίσσεται καλά. Η Αργυρώ, εξοργισμένη, θέλει να τον σκοτώσει, για να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα για το κακό που έκανε στην οικογένειά της.

Ένα τρίτο πρόσωπο, όμως, θα δει την Αργυρώ στο νοσοκομείο. Η πρωταγωνίστρια θα φύγει σε πάρα πολύ άσχημη από εκεί, με τον Αστέρη να είναι καταρρακωμένος. Η Μαρίνα, μόλις μάθει πως το παιδί της συνάντησε τον φονιά του Πετρή, θα πάρει την απόφαση να φύγουν επιτέλους από την Κρήτη.

Έτσι, λοιπόν, ο Αστέρης παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ η Αργυρώ ετοιμάζει τις βαλίτσες της, με στόχο να φύγει μακριά του για να μη του κάνει κακό.

Σασμός Spoiler: Έτσι γεννιέται ο νέος έρωτας της Αργυρώς

Η Γη Της Ελιάς spoiler: Μαύρα σύννεφα στο γάμο Κουράκου – Ιουλίας!