Σασμός spoiler 3ος Κύκλος – ο Επίλογος: Η Βασιλική ζητά εκδίκηση για το χαμό του γιού της

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, στην σειρά ο Νικηφόρος είναι προορισμένος να πεθάνει, δέχεται πυροβολισμό μέσα στο μαγαζί του Παντελή. Ο γιος της Βασιλικής, μετά την αποκάλυψη της Καλλιόπης ότι ο Παύλος Βρουλάκης ήταν ο εντολοδόχος για την δολοφονία του παππού του, αποφασίζει να πάρει το όπλο και να αναζητήσει τον Παύλο με σκοπό να τον εξοντώσει.

Ωστόσο, ο Λάζαρος, ξάδερφος της Μαρίνας, προλαβαίνει να τον προλάβει και να του εξαπολύσει πρώτος την επίθεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον Νικηφόρο να πέσει κάτω, αιμόφυρτος, και λίγο αργότερα να παραδώσει την τελευταία του πνοή.

Μετά τον αδικαιολόγητο θάνατο του γιου της, η Βασιλική αλλάζει ριζικά και κατηγορεί την Καλλιόπη για τον χαμό του, καθώς η ίδια τον οδήγησε στην επιθυμία να εκδικηθεί τον Παύλο. Ο Μαθιός, αν και στέκεται στο πλευρό της μητέρας του, δυσκολεύεται να επιλέξει ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Στην ακμή της απελπισίας και της οργής της για τον θάνατο του Νικηφόρου, η Βασιλική συζητά με τον Μαθιό το ενδεχόμενο να ξαναβάφει τα χέρια του με αίμα, προκειμένου να εκδικηθεί τον Λάζαρο, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Φυσικά, παράλληλα με αυτό, απομακρύνεται από την Καλλιόπη και αποφεύγει να την βλέπει ξανά στο μέλλον.

Χαμός στο Twitter με τον Βασίλη Μπισμπίκη χωρίς μπλούζα – «Τσιτσιδώθηκε»

Έτσι θα καταλάβεις αν έχεις επιλέξει τη σωστή δουλειά για σένα