Σασμός spoiler: Η πρώτη δολοφονική επίθεση ξεκινάει… Τα ξαδέρφια του Πετρή ζητούν εκδίκηση, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να πηγαίνει στο βουνό, αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα

Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει. Τα ξαδέρφια του Πετρή ζητούν εκδίκηση, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να πηγαίνει στο βουνό, αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

Σασμός Spoiler: Η πρώτη δολοφονική επίθεση ξεκινάει – Θα την γλυτώσει ο Μαθιός

Θέλοντας να περάσει από την άμυνα στην επίθεση, αγνοεί τον τεράστιο κίνδυνο. Η Καλλιόπη έχει ένα κακό προαίσθημα και τον ικετεύει να μη κάνει κάποια κίνηση που θα βάλει σε μπελάδες την οικογένεια.

Η πρώτη δολοφονική επίθεση είναι γεγονός. Ο πρωταγωνιστής γλιτώνει, ο τρόμος, όμως, σκορπίζεται σε όλη την Κρήτη. Τα δύο ανοιχτά μέτωπα ετοιμάζονται για μία μάχη που θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές.

Στον ίδιο κίνδυνο βρίσκεται και ο Νικηφόρος, ο οποίος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του θείου του. Ο Μαθιός, έχοντας πάρει το όπλο στα χέρια του, ανεβαίνει στο βουνό, με τους Βρουλάκηδες να τον ακολουθούν αθόρυβα, στη σειρά Σασμός.

Η Καλλιόπη τρέχει να προλάβει το κακό. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, θα ζητήσει από τη Βασιλική να εμποδίσει τον αγαπημένο της από τα ριψοκίνδυνα σχέδιά του. Η Βασιλική αναλαμβάνει δράση, βάζοντας “φρένο” στον Μαθιό που μάχεται να προστατεύσει την οικογένειά του με τον λάθος τρόπο.

Survivor 2022: Ζαλίζουν τα χρήματα που θα πάρει η Ταραμπάνκο …Ποιος ο λόγος να μορφωθείς και μετά να ψάχνεις για δουλειά αν μπορείς να πας στο Survivor;

Spoilers

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου στέγασης Φεβρουαρίου 2022