Survivor 2022: Ζαλίζουν τα χρήματα που θα πάρει η Ταραμπάνκο …Ποιος ο λόγος να μορφωθείς και μετά να ψάχνεις για δουλειά αν μπορείς να πας στο Survivor;

Τα υπέρογκα ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες και ειδικότερα η νέα προσθήκη, Κάτια Ταραμπάνκο.

Η αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και Αθηνάς Ευμορφιάδη, από το Survivor, προκάλεσε κλυδωνισμούς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όμως η είσοδος δύο άλλων παικτριών αλλάζει τα δεδομένα. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και μια κούκλα αθλήτρια στίβου που μπαίνει στο παιχνίδι και αναμένεται να «κάψει καρδιές».

Από εδώ, από εκεί, ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε πάντως με την αποχώρηση δύο παικτών που έπαιρναν την εβδομάδα μαζί 9.400 ευρώ να έχει την Κάτια Ταραμπάνκο με μόνο +600 ευρώ!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έπαιρνε 6.000 ευρώ την εβδομάδα και η Αθηνά Ευμορφιάδου 3.400! Προσθέτοντας τα δύο αυτά ποσά και συμπληρώνοντας ακόμα 600 ευρώ, ο Ατζούν έκλεισε την Ταραμπάνκο με 10.000 ευρώ τη βδομάδα!

Survivor 2022: Οι όροι του συμβολαίου της Ταραμπάνκο

Ακόμη στην εκπομπή αποκαλύφθηκαν οι όροι που συμπεριλαμβάνονται στο συμβόλαιό της Κάτιας. Συγκεκριμένα δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, δηλαδή η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν δεν πρόκειται να καταβάλλει αποζημίωση στην περίπτωση που το γνωστό μοντέλο αποχωρήσει οικειοθελώς.

Η καταβολή του συνολικού μηνιαίου μισθού θα γίνει μόνο εφόσον η αποχώρηση γίνει κατ΄ εντολή εντολή γιατρού ενώ επιπλέον υπάρχει οψιόν και για μελλοντική συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Spoilers

Κορονοϊός κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 10-02-2022

Σασμός spoiler: Η πρώτη δολοφονική επίθεση ξεκινάει… Τα ξαδέρφια του Πετρή ζητούν εκδίκηση, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να πηγαίνει στο βουνό, αποφασισμένος να φτάσει την κατάσταση στα άκρα