Σασμός spoiler: Η ανακούφιση του Μαθιού θα είναι προσωρινή!

Σασμός

Η Καλλιόπη ανακατεύεται, θέλοντας να μάθει την αλήθεια. Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται και η Μαρίνα λέει στην Αργυρώ ότι πρέπει να επιστρέψουν και να είναι κοντά της. Εκείνη, το λέει στον Σταύρο και αποφασίζουν να μετακομίσουν όλοι μαζί στην Κρήτη. Η συνάντηση της με τον Αστέρη είναι αναπόφευκτη.

Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το χτύπημα κατά του Καραπάνου και της συμμορίας του, όμως δεν ξέρουν τι πραγματικά τους περιμένει. Η Μαρίνα, αποκαλύπτει στην Κατερίνα ποιος πραγματικά είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή. Στέλλα και Γεράσιμος μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Ο Νικηφόρος επιλέγει να μην ανοίξει τον φάκελο με το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας, αλλά τον δίνει στον παπαΜιχάλη.

Ο Νικηφόρος κρατά στα χεριά του τον φάκελο με την απάντηση από το τεστ DΝΑ για το ποιος είναι ο πατέρας του. Νιώθει μπερδεμένος, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να τον ανοίξει και να τολμήσει να αντιμετωπίσει την όποια αλήθεια μπορεί να κρύβεται εκεί μέσα. Την ίδια στιγμή, ο Μύρωνας επιστρέφει και βρίσκει τον Αντώνη με τον…

Γεράσιμο να ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα, εναντίον του Καραπάνου. Η Ντίνα πετάει από τη χαρά της που τον βλέπει μπροστά της, ενώ ο Γεράσιμος τον κοιτάζει περίεργα.

Στο μεταξύ, η γιαγιά Ειρήνη είναι καταβεβλημένη από τον χαμό της Μανταρίνας και η Μαρίνα νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Ο Νικηφόρος γυρίζει στο σπίτι με τον φάκελο των αποτελεσμάτων και ο Μαθιός αγωνιά να μάθει το αποτέλεσμα, θέλει να μάθει αν θα αποκαλυφθεί επιτέλους η αλήθεια ή αν ο Νικηφόρος αποφάσισε να αφήσει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν.

Ο νεαρός του λέει πως έδωσε τον φάκελο στον παπαΜιχάλη και δεν τον άνοιξε, αφού ήδη γνωρίζει τον έναν και μοναδικό πατέρα του. Ο Μαθιός εν μέρει ανακουφίζεται. Την ίδια ώρα, η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει για ακόμα μία φορά τη ζωή του.

Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει την αλήθεια για τα αποτελέσματα του τεστ DΝΑ από τον παπαΜιχάλη, όμως εκείνος αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι και δεν μπορεί να του πάρει ούτε λέξη. Στο μεταξύ, η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του. Πλέον κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα αντιδράσει ο φυλακισμένος, που έχει ανθρώπους παντού.

Ο γάμος του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια: Παρανυφάκι η σκυλίτσα του, η Τσίχλα, που είχε κακοποιηθεί στην Ξάνθη

Έσωσε ένα Μωρό από τις Φλόγες…. 38 Χρόνια αργότερα Βλέπει μια Φωτογραφία στο Facebook και Παγώνει – video