Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Η μεγάλη προδοσία της Άσπας! Ρίχνει λαδι στην φωτιά

Νιώθοντας αγανακτισμένη από τη συμμαχία της αδερφής της με την οικογένεια Σταματάκη, η Άσπα αποφασίζει να αναλάβει δράση για να προστατεύσει την οικογένειά της από την επιρροή τους. Πιστεύει ότι η αγάπη της αδερφής της για τον Αστέρι θολώνει την κρίση της και ότι οι αποφάσεις που παίρνει για την οικογένεια και τα οικονομικά τους δεν θα πάνε καλά.

Η Άσπα δεν μπορεί πλέον να έχει μια παραγωγική συζήτηση με την αδερφή της, καθώς αρνείται να ακούσει και χτυπά συνεχώς σε «τοίχο». Βλέπει το να πει την αλήθεια στον Παύλο ως τον μόνο τρόπο να κάνει την αδερφή της να καταλάβει.

Ως εκ τούτου, η Άσπα αποκαλύπτει το μεγάλο οικογενειακό μυστικό για τη σχέση της αδερφής της με τον Αστέρι. Αυτή η σχέση τους έκανε κάποτε να πιστέψουν ότι θα έφερνε τον πολύ περιζήτητο σασμο ανάμεσα στις δύο οικογένειες, αλλά μετά τον θάνατο του Πέτρη όλα άλλαξαν. Η Άσπα ζητά από τον Παύλο να πάρει θέση και να «μαζέψει» την Αργυρώ πριν κάνει άλλο λάθος στη ζωή της.

Πιστεύει ότι ο Αστέρης πρέπει να μείνει μακριά της, διαφορετικά η οικογένειά τους θα έχει νέα προβλήματα από τους Σταματάκηδες. Μέσα σε όλα αυτά, ο Παύλος βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Αιμιλίας για άλλη μια φορά.

Ιωάννα Τούνη: Η influencer σε μία φωτογράφηση που κόβει την ανάσα – instagram

Σχέσεις: Αυτοί οι άνδρες κάνουν σεξ πιο συχνά