Σασμός Spoiler 2ος Κύκλος: Η Μαρίνα βοηθάει Αστέρη και Αργυρώ

Ο Αστέρης εξακολουθεί να είναι εξοργισμένος με την Αργυρώ που του έκρυβε πως ο Πετράκης είναι γιος του. Ωστόσο, όπως θα δούμε, όταν οι δυο τους συναντιούνται, δεν μπορούν να αντισταθούν στον έρωτά τους και δίνουν ένα τρυφερό φιλί.

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα βοηθάει Αστέρη και Αργυρώ

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος και ο Μαθιός συνεχίζουν να συναντούν τον Πετρή και να περνούν κάποιες ώρες μαζί του. Ωστόσο, η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό την ώρα που βρίσκεται στο σπίτι του το παιδί.

Η γυναίκα ξαφνιάζεται και ζητάει εξηγήσεις με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη αναστάτωση. Όταν η Μαρίνα μαθαίνει τι συνέβη, αποφασίζει να αφήσει πίσω της το μίσος που τρέφει για τον Αστέρη και κάνει μία κίνηση για να βοηθήσει τον ίδιο και την Αργυρώ.

Συγκεκριμένα, προτείνει να βλέπει ο νεαρός το παιδί στο δικό της σπίτι. Η κοπέλα συγκινείται από τη βοήθεια που τους προσφέρει η μητέρα της, καθώς ξέρει πόσο δύσκολο είναι για εκείνη να ξεπεράσει το γεγονός πως ο αγαπημένος της σκότωσε τον αδελφό της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάκης, στην προσπάθειά του να εκτελέσει ένα σχέδιο του Φαρμάκη, πυροβολεί τον Μύρο. Ο αστυνομικός σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτος και σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Από το πλευρό του δεν φεύγει στιγμή η Άσπα, η οποία αγωνιά για την υγεία του, ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή!

Latest

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Σπύρου Παπαδόπουλου: «Το έκανα στο σπίτι της μητέρας μου και…»

Ελενα Κρεμλίδου: “Ημουν έτοιμη να πηδήξω…”