Σασμός spoiler: Η Μαρίνα χαστουκίζει τον Ανδρέα, πως αντιδρά εκείνος;

Η άφιξη του Ανδρέα στην Άνω Ποριά δεν φαίνεται να φέρνει καλά νέα. Από την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι του στον τόπο, ο Ανδρέας Βρουλάκης γίνεται απειλή για πολλούς και για πολλούς λόγους. Μία από τις κύριες ανησυχίες είναι η Μαρίνα.

Ο Ανδρέας επιστρέφει από τις τουρκικές φυλακές, όπου πέρασε αρκετά χρόνια κατά τη διάρκεια της ποινής του. Αντί να τον αλλάξει και να τον βοηθήσει να αφήσει πίσω του το παρελθόν και τη δίψα του για εκδίκηση, ο εγκλεισμός τον έκανε ακόμη πιο ανελέητο και επικίνδυνο.

Αυτό δεν είναι κάτι που όλοι δέχονται με ήρεμη συναισθηματική αντίδραση, και σίγουρα όχι η Μαρίνα. Η ίδια έχει περάσει τα δικά της δύσκολα και έχει καταφέρει με πολλή προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της. Η Μαρίνα αποτελούσε το πρώτο άτομο που εξέφρασε διαφωνία και δυσπιστία προς την οικογένεια των Σταματάκηδων, και έχει κάθε λόγο να μην θέλει τον Ανδρέα κοντά της.

Ωστόσο, ο Αστέρης της έχει σώσει τη ζωή και είναι ο πατέρας του εγγονιού της. Η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει σε κανέναν ή σε οτιδήποτε να διαταράξει την ηρεμία που προσπαθεί να διατηρήσει στην οικογένειά της, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αντιμετωπίσει τον Ανδρέα.

Από τα πρώτα επεισόδια, ο Ανδρέας θα μάθει για τον γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη, και η αντίδρασή του δεν θα είναι καθόλου θετική, καθώς για εκείνον η εκδίκηση είναι πάνω από όλα. Μια συζήτηση θα οδηγήσει σε άλλη, και η Μαρίνα θα βγει εκτός ελέγχου, χαστουκίζοντας τον Ανδρέα. Πώς θα αντιδράσει αυτός, και ποια θα είναι η γνώμη των υπολοίπων μελών της οικογένειας που βρίσκονται στη μέση των συγκρούσεων;

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Έξι χρόνια μετά η παίκτρια του Survivor τα άλλαξε όλα

Η Έλενα Κώνστα «παραλύει» τα social media με το πιο μικροσκοπικό της μπικίνι