Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Η Διαθήκη ενοχοποιεί τον Μαθιό

Στα νέα επεισόδια του τελευταίου κύκλου της σειράς, οι ισορροπίες υφίστανται σημαντικές αλλαγές. Ο Ευθύμης, μέσω της διαθήκης του, εκθέτει τον Μαθιό και στρέφει τον Αστέρη εναντίον του. Ο Αστέρης, αντιλαμβανόμενος ότι κάτι δυσοίωνο επέρχεται, διαπιστώνει ανίκανότητα να εξηγήσει τα συνοδευτικά γεγονότα.

Σασμός spoiler: Η Διαθήκη ενοχοποιεί τον Μαθιό

Προσπαθεί να διαφυλάξει τη ζωή του Μαθιού, της Βασιλικής και της μητέρας του, οι οποίοι κρατούν σιωπή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Ευθύμης, προτού πεθάνει, είχε σχεδιάσει την εκδίκηση και την αποκάλυψη της αλήθειας μέσω μιας διαθήκης. Αυτή η διαθήκη αποκαλύπτει στον Αστέρη ότι ο Μαθιός ήταν υπεύθυνος για τη δολοφονία του Στεφανή.

Αρχικά, ο Αστέρης αντιμετωπίζει τις αποκαλύψεις ως επιπόλαιο παιχνίδι του Φαρμάκη, αλλά με τον χρόνο αρχίζει να τις εξετάζει σοβαρά. Οι ημέρες που ακολουθούν είναι βασανιστικές για τον Αστέρη, που περιμένει την ανάρρωση του Μαθιού. Όταν ο Μαθιός βελτιώνεται, πηγαίνει στο νοσοκομείο, αντικρίζοντας ένα χαμόγελο από τον Αστέρη.

Ωστόσο, ο Αστέρης εκφράζει την οργή του και ρωτά πώς μπόρεσε να του καταστρέψει τη ζωή. Τότε ο Μαθιός συνειδητοποιεί ότι ο Αστέρης έμαθε την αλήθεια και ο Αστέρης τον κατηγορεί ότι τον έκανε φονιά. Με λύπη, ο Μαθιός λέει απλά ένα “συγγνώμη”…

Αυτές οι ανατροπές διαμορφώνουν μια νέα στροφή στην πλοκή της σειράς, αναδεικνύοντας περιπετειώδεις εξελίξεις και εντάσσοντας τους χαρακτήρες σε πιο πολύπλοκες σχέσεις και καταστάσεις.

Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Ο Αντρέας αποκαλεί προδότη τον Παύλο και τον απειλεί

Σίσσυ Χρηστίδου: Πέτυχε τον στόχο της και είναι πιο αδύνατη από ποτέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)