Σασμός spoiler – Ο Επίλογος: Ο Αρραβώνας του Αστέρη και της Αργυρώς με τις ευλογίες της καπετάνισσας

Ο γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς, όπως παρακολουθούμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς, δεν ολοκληρώθηκε λόγω των εξελίξεων που προέκυψαν. Ωστόσο, σύντομα θα ανακοινώσουν τους ανοιχτούς αρραβώνες τους.

Σασμός spoiler: Ο Αρραβώνας του Αστέρη και της Αργυρώς με τις ευλογίες της καπετάνισσας

Ο Αστέρης, η Αργυρώ και η Μαρίνα προσπάθησαν να κρατήσουν τον γάμο κρυφό από όλους, αλλά τα τηλεφωνήματα από την Κατερίνα στην άλλη άκρη της γραμμής, που ανέφεραν προβλήματα υγείας της Καλλιόπης, το αναβάλλουν.

Παρόλα αυτά, στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου, το ζευγάρι αποφασίζει να αγωνιστεί για τη ζωή που του αξίζει και να ανακοινώσει τον αρραβώνα τους ή ακόμη και τον γάμο, τουλάχιστον αρχικά στο καφενείο του Παντελή. Αυτό προκαλείται με την άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη, του ξάδερφου της Μαρίνας και του Παύλου.

Ο Αντρέας δεν αντιδρά μόνο αρνητικά στην ιδέα του γάμου, αλλά και στη σχέση του Αστέρη με την ανιψιά του, την Αργυρώ. Ωστόσο, όταν συνειδητοποιεί ότι όλο το χωριό αντιτίθεται σε αυτόν, σχεδιάζει να καταστήσει την κατάσταση πιο ευνοϊκή για το ζευγάρι.

Ο στόχος του είναι να σταματήσει να υποπτεύονται ότι είναι εναντίον των Σταματάκηδων και να πράξει αργότερα, όταν οι αντιδράσεις θα έχουν ηρεμήσει. Ο Αστέρης όμως, που δεν έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ανακωχή που ανακοινώνει ο Αντρέας, προτείνει στην Αργυρώ να παντρευτούν για να ηρεμήσει η κατάσταση στην Άνω Ποριά.

Πώς θα σου φαινόταν να ορίσουμε αμέσως την ημερομηνία του γάμου μας και να τον εορτάσουμε με έναν ανοιχτό αρραβώνα; τη ρωτά και συνεχίζει: “Έτσι θα δώσουμε το μήνυμα που πρέπει στον Αντρέα.” Η Αργυρώ συγκλονίζεται από τη ριζική αυτή αλλαγή, αλλά τελικά συμφωνεί, με την προϋπόθεση να πάρουν και την ευλογία της “καπετάνισσας”.

Έχω σκεφτεί πολύ αυτήν την απόφαση. Θα κάνουμε έναν ανοιχτό αρραβώνα, εκεί θα ανακοινώσουμε τον γάμο και θα ορίσουμε την ημερομηνία”, επισημαίνει ο Αστέρης στη μητέρα του, και η Αργυρώ συμπληρώνει: Για να δείξουμε στον θείο Αντρέα πόσο όμορφο είναι όταν γιορτάζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι. Και αυτήν τη φορά, είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε.”

Κάντε το. Αρραβωνιαστείτε και παντρευτείτε! Και αυτήν τη φορά θα είμαι εκεί πρώτη από όλους, απαντά και αυτό αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση της “καπετάνισσας” με τη νύφη της, αφού οι δυο γυναίκες στο μέλλον θα γίνουν πολύ κοντά. Το ζευγάρι λίγο αργότερα συγκεντρώνει συγγενείς και φίλους και ανακοινώνει την απόφασή του.

Η συγκίνηση όλων είναι εμφανής, μόνο ο Αντρέας διανύει δύσκολη περίοδο, αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Ωστόσο, η αντίδρασή του εντοπίζεται από τον Παύλο και τον Αστέρη, κάτι που τους ωθεί σε περαιτέρω σκέψεις.

Παρόλα αυτά, την επόμενη μέρα ο Αστέρης ανακοινώνει στον Παντελή ότι ο αρραβώνας του θα πραγματοποιηθεί σε μια εβδομάδα στο καφενείο του χωριού. Εκείνος και η γυναίκα του ξεκινούν αμέσως τις προετοιμασίες για να ευχαριστήσουν τις δύο οικογένειες.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει γυμνή και αναφέρεται στα καλοντυμένα ψέματα

Ανεκδοτο: Ένα παιδί ήταν 15 χρονών και δεν είχε ρωτήσει τους γονείς του ποτέ για τίποτα …!ΓΈΛΙΟ