Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Ένα ένοχο μυστικό φέρνει ανατροπές στην Άνω Ποριά!

Η Άνω Ποριά θα μετατραπεί σε καζανι που βράζει μετα την αποκαλυψη. Ο γιος του Παύλου Βρουλάκη και της Αιμιλίας Ξενάκη ζει και μάλιστα είναι ο Λευτέρης Ορφανός. Μόνο που κανείς από τους τρεις δεν το γνωρίζει, σύντομα ο Λευτέρης θα αποκαλύψει στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς στην εκλεκτή της καρδιάς του, τη Θοδώρα, πως η μητέρα που τον μεγάλωσε και ζει πλέον στο γηροκομείο, δεν είναι η μητέρα που τον γέννησε.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευδοκία είναι αδελφή του παπά και οι δυο τους βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει όταν ακόμα η βεντέτα ήταν ενεργή, αποφάσισαν να κρύψουν το νεαρό αγόρι για να σωθεί από τα πυρά των δυο οικογενειών. Βρήκαν την ευκαιρία να τον πάρουν από τον Παύλο, όταν πατέρας και γιος ήταν στη θάλασσα, χωρίς ο πρώτος να γνωρίζει κάτι. Ο Λευτέρης μεγάλωσε, άλλαξε ταυτότητα, αλλά ποτέ κανείς δεν του είπε την αλήθεια για τη φυγή του από το χωριό.

Με τη βοήθεια της θετής του μητέρας ακολούθησε το επάγγελμα που ονειρευόταν, αυτό του αστυνομικού, και συνέχισε να πορεύεται στη ζωή γνωρίζοντας πως δεν έχει άλλους δικούς του ανθρώπους στο πλευρό του. Για αυτό και δυσκολεύτηκε να κάνει σχέση με τη Θοδώρα. Γιατί είχε μάθει μόνο ένας άνθρωπος να τον φροντίζει στη ζωή του. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο όταν η αλήθεια βγει στο φως.
Σασμός

Παγιδευμένοι spoiler: Πετάνε τον Ανδρέα εξω από την υπόθεση

Αναστασία Γιουσέφ: Η πιο “καuτή” παρουσιάστρια της Ελλάδας – Το… ακατάλληλο προφίλ στο instagram