Σασμός Spoiler – Ο Επίλογος: Ανακωχή για Μαθιό και Νικηφόρο

Αιματοβαμμένο ήταν το φινάλε του δεύτερου κύκλου για τη σειρά του Alpha Σασμός, με τα ερωτηματικά να περιμένουν τη νέα σεζόν ώστε να απαντηθούν. Η Βασιλική τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με το αυτοκίνητο στην προσπάθειά της να προλάβει το κακό ανάμεσα στον Μαθιό και τον νεαρό Νικηφόρο.

Eνας μυστηριώδης άνδρας περπατά στους δρόμους της Άνω Ποριάς. Πρόκειται για τον αδελφό του Στεφανή, έναν σκοτεινό τύπο που μόλις έχει αποφυλακιστεί, έχοντας εκτίσει ακόμα μία ποινή του. Προορισμός του το σπίτι των Σταματάκηδων. Πηγαίνει να βρει τους συγγενείς του και θέλει να τον βοηθήσουν να βρει τον φονιά του αδελφού του.

Ο Αστέρης, βλέποντας τον αδελφό του και τη Βασιλική στο νοσοκομείο και τον Νικηφόρο νευριασμένο και απόμακρο, καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει, δεν θέλει όμως να τους πιέσει και στέκεται διακριτικά στο πλευρό τους. Με το που πατάει το πόδι του στο χωριό ο αδελφός του Στεφανή αντιλαμβάνεται πως οι συγγενείς του βρίσκονται σε μεγάλη ένταση και ζητά να δει αμέσως τον ανιψιό του.

Ο Νικηφόρος όμως δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση με τον Μαθιό. Η Βασιλική επικοινωνεί μαζί του και του ζητά να εμφανιστεί στον θείο του και προς Θεού να μην προδώσει το μυστικό, γιατί θα χυθεί κι άλλο αίμα στην οικογένεια. Έτσι, ο νεαρός αναγκάζεται να παίξει θέατρο με βαριά καρδιά.


Και ενώ ο Μαθιός προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του απρόσμενου επισκέπτη, η Καλλιόπη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ο γιος της βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο. Όταν ο αδελφός του Στεφανή μαθαίνει για τον γάμο της Βασιλικής με τον ξάδελφό τους, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά…

Ανέκδοτο: Ένα πρωί ένας ανθοπώλης πηγαίνει για κούρεμα …!Τρελό γέλιο

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ημίγυμνος στην παραλία