Σασμός spoiler: Ο Γεράσιμος ανακαλύπτει τον ρουφιάνο της αστυνομίας

Η γιαγιά Ειρήνη θα έρθει αντιμέτωπη με την Καλλιόπη, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη. Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο θα βρεθούν Σταύρος και Αργυρώ που θα δούνε τη ζωή τους να μπαίνει σε κίνδυνο καθώς η γνωριμία τους θα γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες, με τον Σταύρο να την βοηθάει όταν εκείνη είναι μόνη της.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος ανακαλύπτει τον ρουφιάνο της αστυνομίας καθώς πλέον έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου.

Δυσκολίες θα έχει ο Βαγγέλης, ο αδερφός του Σταύρου ενώ η Καλλιόπη δεν μπορεί να δεχθεί πως ο γιος της, της γύρισε την πλάτη.

Ακόμη, ο Μαθιός καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη της Σεμίνας και να βρει όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αθώωση του Αστέρη.

Παράλληλα, αποφασίζει να πάει στα Γιάννενα και να ζητήσει την βοήθεια της Αργυρώς που όμως παραμένει οργισμένη απέναντι στις πράξεις του πρώην συντρόφου της.

Ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο χωριό γεγονός που φέρνει ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Η Άσπα παίρνει μία σημαντική για το μέλλον της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον τζόγο.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σε σοκ η Χάιδω… ενώ η δίκη πλησιάζει ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με τους χειρότερους εφιάλτες του

Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για Μαθιό και Βασιλική! Ποια η εξέλιξη;