Σασμός spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει για Μαθιό και Βασιλική! Ποια η εξέλιξη;

ο θάνατος του Πετρή έχει φέρει τις οικογένειες σε περίεργη κατάσταση και προσπαθούν να διαχειριστούν τα όσα έχουν γίνει. Ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν χωρίσει πλέον για τα καλά και είναι ακατόρθωτο να διορθώσουν τα πράγματα και να μπορέσουν να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους. Όλες αυτές οι εξελίξεις όμως, έχουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα όσον αφορά τη Βασιλική και τον Μαθιό, που έρχονται όλο και πιο κοντά και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μεταξύ τους.

 

Ο Μαθός μάλιστα είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να χαλάσει αυτό που βρήκε και τον κάνει ευτυχισμένο, όντας διατεθειμένος να τα βάλει με όλους και με όλα.

Ωστόσο το μεγαλύτερο εμπόδιο από όλα θα είναι ο Νικηφόρος, με τον ίδιο να αποφασίζει να του μιλήσει κάτι που ξεκαθαρίζει και στη Βασιλική. Οι σχέσεις των δύο είναι καλές, αφού ο Νικηφόρος τον βλέπει πλέον σα δεύτερο πατέρα, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει την αντίδραση του.

Έτσι ο Νικηφόρος επιστρέφει στο χωριό, με τον Μαθιό να του μιλάει για όλα, τονίζοντας ότι θέλει να κάνει ευτυχισμένη τη μητέρα του.

Η αντίδραση του είναι λίγο σαστισμένη, ενώ και η Βασιλική κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα για να μάθει το τι θα πει και τι θα κάνει. Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη θα τα μάθει όλα και η στάση της θα εκπλήξει πολύ ευχάριστα το Μαθιό, αφού θα βρει στήριξη την οποία δεν περίμενε σε καμία περίπτωση.

Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Μάλιστα, ο Μαθιός εξομολογείται στη μητέρα του την πρόθεσή του να φύγει από το χωριό, αν η απόφαση του παιδιού είναι αρνητική.

Το ζευγάρι έχει την πεποίθηση πως ο νεαρός δεν θα δεχτεί ποτέ αυτή τη σχέση και περιμένει με αγωνία το οριστικό τέλος της. Ωστόσο, όπως θα δούμε, ο Νικηφόρος αφήνει το Ηράκλειο και γυρίζει στο χωριό για να δώσει την τελική του απάντηση. Ποια θα είναι όμως αυτή; Τέλος θα δούμε την Αργυρώ να έρχεται πολύ κοντά με τον ….

Σταύρο, μετά από μία εξομολόγηση που του κάνει, ενώ ένα χαρμόσυνο νέο φέρνει φως και γεμίζει χαρά τις ζωές όλων. Η Αργυρώ θα φέρει στη ζωή το παιδί του Αστέρη, κάτι που αλλάζει αρκετά πράγματα.

Σασμός spoiler: Ο Γεράσιμος ανακαλύπτει τον ρουφιάνο της αστυνομίας

ηθοποιος

Κρατερός Κατσούλης: Ξανά ερωτευμένος, με ποιά γυναίκα έχει σχέση;