Σασμός spoiler: Ένα φονικό δεν θα γίνει …Η Βασιλική δίνει άσυλο στον Μαθιό

Αποκαλύψει από ηθοποιό της σειράς για τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα δούμε στη συνέχεια.

Ο άνθρωπος που «καρφώνει» τις κινήσεις της αστυνομίας στον «Σασμό» κάνει δύο σημαντικές αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στη σειρά.

Ο Γιάννης Ζαραφωνίτης, ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Σπύρο, τον επίορκο αστυνομικό που «καρφώνει» τις κινήσεις της αστυνομίας, πρώτα στον Διονύση και την συμμορία των αρχαιοκάπηλων, και στη συνέχεια την Καλλιόπη στον «Σασμό» άνοιξε σήμερα τα χαρτιά του στην «Super Κατερίνα».

Μιλώντας στην εκπομπή ο Σπύρος της σειράς αποκάλυψε ότι η δράση του δεν θα συνεχιστεί για πολύ.
Όσον αφορά στην τηλεοπτική θεία του, την Καλλιόπη, ο ηθοποιός την περιέγραψε ως μία γυναίκα ικανή για όλα προκειμένου να σώσει τους γιους της.

Σύμφωνα με τις «πηγές» του στο αστυνομικό τμήμα, η αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή θα μαθευτεί παρά την απροθυμία του Αστέρη να μιλήσει για τα γεγονότα εκείνης της ημέρας. Την αλήθεια θα αποκαλύψει μια γυναίκα -ενδεχομένως η Σεμίνα, αλλά αυτό δεν είναι σαφές.

Τέλος, ο «επίορκος αστυνομικός» παραδέχτηκε ότι θα υπάρξουν κι άλλα φονικά στον «Σασμό». Όμως, η πραγματική είδηση είναι ότι ένα φονικό δεν θα γίνει. Μιλάμε προφανώς για ένα «πολυδιαφημισμένο» φονικό, το οποίο περιμέναμε, όμως αυτό θα αποτραπεί.

Η αποτυχία του σχεδίου της να απελευθερώσει τον Αστέρη στο προηγούμενο επεισόδιο του «Σασμού» έχει εξαγριώσει την Καλλιόπη, η οποία αναζητά με τον νου της τον ένοχο για τη διαρροή. Και όσο περισσότερο το σκέφτεται, τόσο οι υποψίες πέφτουν στο πρόσωπο που την πληγώνει περισσότερο. Τον Μαθιό.

Κάτω από την πίεση της Καλλιόπης, ο Μαθιός τελικά ομολογεί την αλήθεια στη μητέρα του και στη συνέχεια καταφεύγει στο σπίτι της Βασιλικής, αναζητώντας λίγη στοργή και ηρεμία.

Αναστατωμένη η Βασιλική που βλέπει τον Μαθιό να φτάνει σπίτι της αναστατωμένος ακούσει από τα χείλη του την αλήθεια, ότι ήταν αυτός που ενημέρωσε την αστυνομία για το μπλόκο στο αυτοκίνητο που θα μετέφερε τον Αστέρη στο Ηράκλειο. «Ειδοποίησα τους μπάτσους και άλλαξαν δρομολόγιο στον Αστέρη. Είναι τρελή η μάνα μου και ο αδελφός μου θα σκοτωνόταν» ήταν τα λόγια του Μαθιού στη Βασιλική που δεν πίστευε στα αυτιά της ότι ο πρωτότοκος γιος της Καλλιόπης εναντιώθηκε για πρώτη φορά ανοιχτά στη μάνα του.

«Γενναίος είναι αυτός που παίρνει τις σκληρές και τις δύσκολες αποφάσεις. Όχι αυτός που πάει να φάει το κεφάλι του χωρίς λόγο. Γενναίος είναι αυτός που νοιάζεται για τους άλλους και δεν βάζει μπροστά μόνο τον εγωισμό του. Καλά έκανες» λέει η Βασιλική στον Μαθιό, που βασανίζεται ακόμα από αμφιβολίες.

Μαρία Πρωτόπαππα: Στον «Σασμό» πήγα κυρίως για πρακτικούς λόγους

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι κατεξοχήν θεατρική ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ανοίχτηκε και στην σκηνοθεσία. Μάλιστα σήμερα σκηνοθετεί και παίζει στην «Αντιγόνη» του Ανούιγ που ανεβαίνει στο Θέατρο Τέχνης, ένα έργο – γρίφο που λίγοι σκηνοθέτες επιλέγουν για να αναμετρηθούν μαζί του.

Γι’ αυτό και η συμμετοχή της στον «Σασμό» αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για τους νεότερους τηλεθεατές που δεν την γνώριζαν, οι οποίοι είχαν την ευτυχία να την απολαύσουν σε μια ερμηνείας υψηλής ευαισθησίας και ακρίβειας.

Μιλώντας στο σάιτ bovary.gr, η Μαρία Πρωτόπαππα αποκάλυψε ότι η απόφαση να συμμετέχει στην σειρά δεν ήρθε αβασάνιστα.

«Ήμουν πολύ σκεπτική όταν ήρθε η πρόταση για τον “Σασμό”. Πήγα κυρίως για λόγους πρακτικούς όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί του θεάτρου που μείναμε χωρίς χώρο και χωρίς δουλειά. Το γεγονός ότι είχε ήδη γίνει η στροφή από τα κανάλια σε πιο θεατρικούς ηθοποιούς με πιο κοινή γλώσσα έπαιξε ρόλο».

Και επανέλαβε την «στρατηγική» της για τις σκηνές μετά τον θάνατο του Πετρή.

«Είχα και πολλές επιλογές, plan A,B,C για τις σκηνές που χάνω τον γιο μου. Είχα και κοντινό μου πρόσωπο, αγαπημένο, και μακρινούς. Αλλά και από δημόσια πρόσωπα και από τη Στέλλα τη Γκίκα που κάναμε μαζί τη σκηνή άντλησα από μια ιστορία που μου διηγήθηκε» είπε η ηθοποιός, η οποία αποθεώθηκε από το Twitter για την ερμηνεία της στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Spoilers

ΥΠΕΞ Βρετανίας: Μια ρωσική εισβολή στην Ουκρανία πιθανόν επίκειται

Ακρίβεια: Απίστευτο… Πολύ άσχημα είναι τα νέα για χιλιάδες νοικοκυριά,δείτε πόσο έφτασε το σουβλάκι!