Σασμός spoiler: Ο Μαθιός τρελαίνεται στην σκέψη πως θα ζει στην Κρήτη, χωρίς την αγάπη της ζωής του και εγκαταλείπει την Κρήτη!

Ένας καυγάς με την Βασιλική θα είναι αρκετός, για να τα παρατήσει όλα. Όσο κι αν εκείνη τον ικέτευε να μη μιλήσουν στον Νικηφόρο, ο Μαθιός δεν άντεξε. Έπιασε τον μικρό και του αποκάλυψε πως αγαπάει την μητέρα του.

Ο Νικηφόρος δε το πήρε καθόλου καλά. Έφυγε από το πατρικό του, αφήνοντας τη Βασιλική πίσω του να κλαίει. Τότε είναι που η Βασιλική ξεκαθάρισε στον Μαθιό πως, εάν το παιδί δε γυρίσει, θα τον χωρίσει οριστικά.

Αυτή η εξέλιξη που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση. Η Καλλιόπη θα βρεθεί σε φρικτή θέση και θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα, για να κρατήσει τον γιο της κοντά της.

Ο ένας βρίσκεται στη φυλακή, ενώ ο άλλος ετοιμάζεται να φύγει οριστικά. Ο Μαθιός σκέφτεται να εγκαταλείψει την Κρήτη.

Ο Μαθιός τρελαίνεται στην σκέψη πως θα ζει στην Κρήτη, χωρίς την αγάπη της ζωής του. Η Καλλιόπη τον βλέπει σκεπτικό και τον ρωτάει τι έχει, τί τον προβληματίζει. Φυσικά, δεν περιμένει αυτό που ακολουθεί.

Η Καλλιόπη καταρρέει στο άκουσμα αυτό. Δεν πρέπει ο γιος της να φύγει από την Κρήτη! Ο Μαθιός της ξεκαθαρίζει πως εάν δεν καταφέρει να είναι με την Βασιλική, θα φύγει οριστικά από το χωριό.

Δεν αντέχει να είναι στο ίδιο μέρος μαζί της, χωρίς να την έχει… Αυτό τον διαλύει.

Έτσι, περιμένει την απόφαση του Νικηφόρου που θα καθορίσει τα πάντα. Παράλληλα, ετοιμάζει τα πράγματά του, με το ενδεχόμενο να εξαφανιστεί από προσώπου γης…

Τζένιφερ Άνιστον: Αποκαλύπτει τι τρώει και τι κάνει για να είναι καλλίγραμμη και λαμπερή

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω μετανιώσει για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»