Σασμός spoiler: Το σχέδιο του Καραπάνου!

Σασμός

Ο Αστέρης δείχνει πως τα έχει παρατήσει. Δεν αισθάνεται έτοιμος να σταθεί απέναντι στην Αργυρώ, να ομολογήσει για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Ο Τόλης προσπαθεί να τον ταρακουνήσει, λέγοντάς του πως ήρθε η στιγμή να πάρει τα πάνω του, να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Σασμός

Ο Καραπάνος κατάφερε να “πετάξει” την πρώτη μπηχτή μέσα στη φυλακή, βάζοντας σε σκέψεις τον Τόλη. Η μεγάλη στιγμή της δίκης έχει φτάσει και ο Αστέρης βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Το ίδιο παλεύει να κάνει και ο Καραπάνος, ο οποίος συζητά διαρκώς με τον Τόλη για το πόσο άσχημη ψυχολογία έχει ο Αστέρης. «Αν συνεχίσει έτσι, θα σαπίσει μαζί μας στην στενή», θα πει ο Τόλης, με τον Καραπάνο να πετάει απάντηση φωτιά.

«Για μένα μην είσαι τόσο σίγουρος…». Για να διορθώσει αυτό που μόλις αποκάλυψε, ο Καραπάνος τονίζει χιουμοριστικά πως θα τους βαρεθεί και θα φύγει από τη φυλακή. Όλοι, όμως, αντιλαμβάνονται πως τα λόγια του αυτά ήταν προφητικά.

Ο Καραπάνος έχει σκοπό να το σκάσει από τη φυλακή και δεν είναι καθόλου απίθανο να σχεδιάσει…

κάποια απόδραση, με τη βοήθεια των γνωριμιών που έχει έξω. Ο Τόλης έμεινε άναυδος μόλις άκουσε αυτή του την ατάκα. Μπορεί ο Αστέρης να αποφυλακιστεί, αλλά το σασπένς θα συνεχιστεί μέσα στις φυλακές. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια των κρατούμενων;

Μαρίνα Πατούλη: Με ροζ τούλινο φόρεμα και μαύρες δερμάτινες μπότες – Τα «έσπασε» σε βραδινή έξοδο!

Ανέκδοτο: Τσακωμός με το θυρωρό …! Τρελό γέλιο