Σασμός spoiler: Η Άσπα θα βρεθεί αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Κώστα που θα την ξυλοκοπήσει άγρια

– Σε κίνδυνο ο Αστέρης στη φυλακή

Η Άσπα θα βρεθεί αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Κώστα που θα την ξυλοκοπήσει άγρια και η ίδια θα προβληματιστεί και πάλι για το αν θα πρέπει να τον καταγγείλει στις Αρχές.

Όσον αφορά τον Αστέρη, περνάει την πρώτη του νύχτα στην φυλακή αντιμέτωπος με πολλούς κινδύνους στους οποίους δύσκολα θα καταφέρει να τους ξεπεράσει.

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Σταματάκηδων μετά την αποκάλυψη της αλήθειας ενώ η Θοδώρα και ο Γιώργης θα δώσουν μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους

Τέλος, η Καλλιόπη συνεχίζει να αναζητεί τον άνθρωπο που πρόδωσε τα σχέδια της, αγνοώντας πως πίσω από όλα βρίσκεται ο ίδιος ο γιος της, ο Μαθιός.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός (1/2, 21:00)

Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα.

Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα. Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση.

Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της…

Spoilers

Νίκος Ψαρράς: «Στο Λος Άντζελες έχω σερβίρει πολύ ταραμά και ελληνική σαλάτα»

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Ακύλας έδωσε την εντολή δολοφονίας του Κωνσταντή!