Σασμός spoiler: Επεισόδιο 146, 147, 148, 149

Σασμός – Επεισόδιο 146, 147, 148, 149

Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει: Δεν πρέπει κανείς να μάθει την αλήθεια. Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό.

Καταστραφήκαμε, λέει η Καλλιόπη στον γιο της, με τον Αντώνη να εξομολογείται στο Γεράσιμο τις υποψίες του. Εκείνος όμως, καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί και να πει σε όλους πώς είναι ο γιος του Καραπάνου;

Η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της λέει τα νέα για τον γιο του Καραπάνου και βλέπει έναν διαφορετικό Γεράσιμο που την συγκινεί. Θα τα καταφέρουν να τα βρούνε; Μέσα σε όλα αυτά, ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταυρό και η γνωριμία τους είναι γεγονός.

Ο Άγγελος από την άλλη σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Τα σχέδια του πρόκειται να αναζωπυρώσουν τη βεντέτα, με τις συνέπειες, κυρίως για τον ίδιο να είναι δραματικές. Ο Νικηφόρος θα επισκεφτεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μία απάντηση για τον φονιά του πατέρα του, ενώ ο Μαθιός θα κάνει μία κίνηση που θα αφήσει έκπληκτους Νικηφόρο και Βασιλική.

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του καταστήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Από την άλλη, ο Μανώλης και η Κλαίρη μην αντέχοντας άλλο το βάρος των διλημμάτων που έχουν να αντιμετωπίζουν χωρίζουν, με τον πρώτο να είναι απαρηγόρητος. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο σε ένα γήπεδο.

Ο Αστέρης συνειδητοποιώντας ποιον έχει απέναντί του, του συστήνεται με ψεύτικο όνομα για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην Αργυρώ. Οι δύο άντρες έρχονται κοντά και φαίνεται πως ανάμεσά τους γεννιέται μία φιλία. Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα! Ό,τι και να συμβεί δεν θα χωρίσουμε ποτέ.

Η αγάπη μας ξεπερνάει πάντα όλα τα εμπόδια, λέει ο Μαθιός στη Βασιλική και οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες του γάμου τους. Εν τω μεταξύ η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, αντίστοιχα, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ντέμης Νικολαίδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Τι έκαναν το Πάσχα – Έτσι… απαντάει στη Βανδή! (ΦΩΤΟ)

Σασμός spoiler: Ο Κώστας ψάχνει για δουλειά! Εκεί θα βρει …