Σασμός spoiler: Ποιος είναι άραγε ο πατέρας του μικρού Πέτρου;

Τι αποκάλυψε η Δέσποινα για τον πατέρα του μικρού Πέτρου, γνωρίζει ποιος είναι ή όχι; Καλεσμένη πριν από λίγη ώρα μέσω Skype βρέθηκε Γιάννα Ζιάννη, η τηλεοπτική Δέσποινα, στο Happy Day στον Alpha και μεταξύ άλλων αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στην συνέχεια της σειράς.

 

«Η Δέσποινα, είναι ένας διακριτικός άνθρωπος, δεν έχει ρωτήσει τέτοια πράγματα.

Είναι τέτοια η χαρά τους που δεν θα κάτσουν να μετρήσουν τις ημερομηνίες για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του παιδιού.

Αυτό είναι κάτι που στην συνέχεια θα φανεί. Εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι που ήρθε ο μικρός Πετράκης στην οικογένειά μας», είπε χαρακτηριστικά η Γιάννα Ζιάννη.

Οι αποκαλύψεις στη σειρά Σασμός συνεχίζονται με την Αργυρώ αυτή τη φορά να ανοίγει τη καρδιά της στο Σταύρο. Τι θα του εξομολογηθεί; Διαβάστε εδώ!

«Εγώ σαν τηλεθεάτρια θα ήθελα η Αργυρώ να καταλήξει με τον Αστέρη. Σαν ρόλος όμως, θα ήθελα να μείνει δίπλα στον Σταύρο, αφήνοντας πίσω τον ζοφερό παρελθόν της προχωρώντας έτσι στο φως. Θα υπάρξουν κλυδωνισμοί στα συναισθήματα της Αργυρώς, μόλις ο Αστέρης εμφανιστεί στα Γιάννενα.

Από εκεί και πέρα θα δούμε», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η Γιάννα Ζιάννη, η τηλεοπτική Δέσποινα του Σασμού, στην εκπομπή Happy Day για την συνέχεια της σειράς.

showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία χωρίς εσώρουχο που προκάλεσε εγκεφαλικά -φώτο

Survivor: Η Ρία Κολοβού με μαυρα εσώρουχα στο δοκιμαστήριο – φωτό