Σασμός Spoiler: Εξέλιξη ΣΟΚ! Η Αργυρώ και Σταύρος ΤΕΛΟΣ; Χαρές για τον Αστέρη;

Ο Αστέρης βρίσκει ένα αναπάντεχο συμπαίκτη στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, ενώ από την άλλη εκείνη νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας. Παρότι αρχικά δεν δίνει σημασία, όταν βλέπει πώς αισθάνεται όλο και πιο αδύναμη συνειδητοποιεί πως πρέπει να δει τον γιατρό και μάλιστα άμεσα. Δίχως να χάνει χρόνο υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις ελπίζοντας πως όλα θα πάνε καλά.

 

Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με τη Μαρίνα η Αργυρώ θα έχει μια πολύ δύσκολη συνάντηση. Η κοπέλα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αστέρη και οι δυο τους μιλούν μετά από πολύ καιρό. Κι ενώ η αντίδραση της Αργυρώς δεν είναι ανανεωμένη, ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη.

Η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς πέρνα κρίση, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων βγαίνουν και είναι αποκαρδιωτικά. Η Αργυρώ πάσχει από σοβαρή νευροπάθεια και πρέπει άμεσα να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες.

Ο Σταύρος εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα του στον γάμο του. Έχει αλλάξει απέναντι μου, δεν είναι όπως παλιά. Όσο περνά ο καιρός όλο και απομακρύνεται, λέει ο Σταύρος στη Μαρίνα κι εκείνη αποφασίσει να μην κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, αντιμετωπίζει την Αργυρώ κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει. Τι έχεις πάθει; Τι σου συμβαίνει; Μετά από όλα αυτά που περάσαμε έχεις μία ευκαιρία να ευτυχήσεις και την πετάς την ρωτάει, όμως η Αργυρώ δεν είναι

Εν τω μεταξύ, ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο. ο όποιος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπο του ένα νέο φίλο. Ο Άγγελος όμως, ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ πάσχει από νεφροπάθεια και πλέον έχει σοβαρότερες έγνοιες. Δεν πρέπει να το περάσεις μόνη σου όλο αυτό. Θα είμαι δίπλα σου, της εξομολογείται, με την Αργυρώ να του λέει πως δε νιώθει έτοιμη να αποκαλύψει στην οικογένεια της το μυστικό της.

Έτσι κρυφά από όλους ξεκινάει αιμοκάθαρση, ελπίζοντας πως η υγεία της θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης. Θα εισακουστούν τελικά οι προσευχές της ή μετά το πρόβλημα υγείας θα ακολουθήσει το διαζύγιο; Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν οι μέρες η κρίση στον γάμο της με τον Σταύρο κορυφώνεται και το χάσμα που τους χωρίζει μοιάζει να είναι αγεφύρωτο.

Σασμός Spoiler: Το ψεύτικο όνομα που δίνει ο Αστέρης στον Σταύρο και το σχέδιο!

Η γη της Ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης ετοιμάζεται για την Μάνη! Ποιος είναι;