Σασμός spoiler: Κλείδωσαν οι ηθοποιοί που δεν θα βρίσκονται στο νέο κύκλο

Η αγαπημένη μας καθημερινή σειρά, «Σασμός», θα συνεχιστεί με νέα, δεύτερη σεζόν και νέο κύκλο επεισοδίων, έχοντας στο καστ της όλα τα μεγάλα ονόματα τελικά, οι υπεύθυνοι της παραγωγής του Alpha «κλείδωσαν» ήδη όλους τους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς, κι ας ακούστηκε ότι αυτοί δεν θα βρίσκονται στο νέο κύκλο του Σασμού.

Τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς, για τους οποίους ακούσαμε πολλά το τελευταίο διάστημα, η Μαρία Τζομπανάκη, η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Ορφέας Αυγουστίδης, υπέγραψαν νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα συνεχίσουν να δίνουν το παρόν και στο νέο κύκλο της σειράς Σασμός που προμηνύει νέες εκπλήξεις.

Να θυμίσουμε ότι τόσο για τη Μαρία Πρωτόπαπα, όσο και για τον Ορφέα Αυγουστίδη, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, ήθελαν και τους δύο να αφήνουν το «Σασμό» και να συνεργάζονται με νέα σειρά της ΕΡΤ.

Κάτι που όντως θα συμβεί, αλλά παράλληλα! Επίσης η Μαρία Τζομπανάκη ακούγονταν ότι θα έφευγε για τις ΗΠΑ λόγω επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Τελικά όμως και οι τρεις θα βρίσκονται στη διάθεση του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος σε λίγες μέρες ξεκινά τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανανεωμένη με μαγιό απολαμβάνει το Πάσχα (φωτό)

Ο πρωταγωνιστής του «Supernatural», Μίσα Κόλλινς, αποκάλυψε ότι είναι bisexual