Σαρλότ Κασιράγκι: Ένα βήμα πριν το δεύτερο διαζύγιο – Είναι ήδη ερωτευμένη με άλλον

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο είναι η γοητευτική Σαρλότ Κασιράγκι με τον σύζυγό της, παραγωγών ταινιών, Ντιμίτρι Ρασάμ, όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος.

Η 37χρονη Σαρλότ, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό, έχει ήδη βρει το νέο της αμόρε, γράφει το γαλλικό περιοδικό «Voici».
Η Σαρλότ δεν θα είναι για πολύ καιρό μόνη της, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και προσθέτει ότι πέντε χρόνια μετά τον γάμο της με τον παραγωγό Ρασάμ, η Σαρλότ έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Ωστόσο, από το τέλος Ιανουαρίου κυκλοφορούν φήμες για το διαζύγιο του ζεύγους.
Η δουλειά του Ρασάμ ο βασικός λόγος χωρισμού
Σύμφωνα με το περιοδικό «Voici», οι λόγοι του χωρισμού τους φέρεται να σχετίζονται με την αγχωτική δουλειά του συζύγου της, γιου της διάσημης ηθοποιού Καρόλ Μπουκέ.
Ο Ντιμίτρι Ρασάμ περνάει όλο τον χρόνο του στη δουλειά. Σαρλότ και Ρασάμ δεν είχαν οικογενειακή ζωή, κάτι που είχε δημιουργήσει άγχος στην πριγκίπισσα.

Η Σαρλότ Κασιράγκι έχει αποκτήσει έναν δεκάχρονο γιο, τον Ραφαέλ, από τον γάμο της με τον κωμικό ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ. Τον Οκτώβριο του 2018 απέκτησε και δεύτερο γιο, τον πεντάχρονο Μπαλτάζαρ, από τον γάμο της με τον Ρασάμ. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2019.
Φέρεται ότι έχει σχέση με τον συγγραφέα Νικολά Ματιέ
Ωστόσο, το διάστημα που ο σύζυγός της εργαζόταν και αισθανόταν ολομόναχη, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα. Όπως αναφέρει τώρα το περιοδικό «Voici», πρόκειται για τον συγγραφέα Νικολά Ματιέ. Οι παπαράτσι απαθανάτισαν το ζευγάρι να βγαίνει από το σπίτι της Σαρλότ στο Παρίσι πριν από από λίγες μέρες…

Το γαλλικό περιοδικό δείχνει επίσης τον Ματιέ να φεύγει από το σπίτι της Σαρλότ Κασιράγκι γύρω στις 4 το απόγευμα την 17η Φεβρουαρίου έχοντας περάσει τη νύχτα στο σπίτι της. Μισή ώρα μετά τον εραστή της, σύμφωνα πάντα με το «Voici», η Σαρλότ αποχωρεί από την οικία της και κοιτάει γύρω-γύρω μήπως παραμονεύει κάποιος δημοσιογράφος.

Αλέξης Παππάς αποκαλύπτει: Νιώθω αποκλεισμένος από τους Διάσημους

Η απίστευτη ιστορία του Λάκη Τζορντανέλλι: Όταν 500 άτομα σήκωσαν αυτοκίνητο μαζί με αυτόν