Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά: Το total white look της Ευγενίας Σαμαρά στα αρχαία της Σαμοθράκης που έκανε θραύση

Latest

Η απλότητα και η ανεπιτήδευτη ομορφιά ενός λευκού φορέματος του εξασφαλίζουν σχεδόν πρώτη θέση στη βαλίτσα των διακοπών. Είναι η διαχρονική επιλογή που θα φορέσεις όλες τις ώρες. Στην παραλία, στις απογευματινές και βραδινές βόλτες. Οπότε αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση και ψάχνεις ένα νέο σχέδιο αξίζει να δεις την παρακάτω εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά. Με την ευκαιρία, δείτε την καλλονή μητέρα της ηθοποιού.

Μετά το μπλε μπικίνι στις Βάθρες (που κυριολεκτικά μάς έκανε να θέλουμε να βρεθούμε εκεί) η Ευγενία Σαμαρά μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Σαμοθράκη. Σε αυτές θα τη δεις να ποζάρει στο Ιερό των Μεγάλων Θεών που αποτελεί το σπουδαιότερο αρχαιολογικό αξιοθέατο του νησιού.

Με ένα λευκό, μίντι φόρεμα με cut-outs και ανάγλυφα λουλούδια, λεπτές τιράντες και ανοιχτή πλάτη. Παραμένοντας στη χαλαρή αισθητική του νησιού έχει ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι άνετα σανδάλια.

Βαρύ πένθος για τον Μάρκο Σεφερλή: «Με τον Θεό θα λογαριαστώ όταν έρθω πάνω»

Λένα Ζευγαρά: «Τρελαίνει» κόσμο το στητό μπούστο της – Το αποκαλυπτικό μαγιό με ντεκολτέ που… ζαλίζει (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)