Σάλμα Χάγιεκ: Βρέθηκε στην εντατική με «ακατάλληλο ντύσιμο» και κόντεψε να «στείλει» τους γιατρούς (pic)

Ένας τραυματισμός οδήγησε τη Salma Hayek στο νοσοκομείο, όμως επειδή δεν έβρισκε τι να βάλει, επέλεξε μια μπλούζα η οποία ενθουσίασε τους γιατρούς.

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα Salma Hayek είναι σίγουρα το πλούσιο στήθος της. Αυτό σε συνδυασμό με το μικρό της μπόι κα την μεξικάνικη καταγωγή-προφορά είναι που την έβαλαν για μια περίοδο στις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως.

Η Salma εδώ και ένα χρόνια έχει επανέλθει για τα καλά σε πλήρη δράση, υποκριτική κυρίως, αλλά και ως προς τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις, όμως η μπλούζα που φορεσε σε νοσοκομείο ήταν κάτι πολύ μοναδικό για την περίπτωση της.

Η Salma Hayek ήταν σε γυρίσματα της ταινίας Drunk Parents και ένα ατύχημα στην διάρκεια τους την οδήγησε στην εντατική. Τα δικά της ρούχα δεν άρμοζαν και πολύ στην περίσταση, όμως αναγκαστικά έπρεπε να φορέσει κάτι που να μην είναι του ρόλου. Το μόνο που βρήκε εύκαιρο ήταν μια μπλούζα που απεικονίζει ένα γυμvό στήθος με δύο χέρια να το καλύπτουν και εννοείται πως ένα τέτοιο θέαμα πάνω στην πληθωρικότατη Salma Hayek είναι άκρως ιντριγκαδόρικο.

«Έπρεπε να μεταφερθώ από τα γυρίσματα στην εντατική εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού στο κεφάλι. Δυστυχώς η γκαρνταρόμπα μου δεν ήταν κατάλληλη για νοσοκομείο. Ευχαριστώ τους γιατρούς που με περιποιήθηκαν, Ευτυχώς δεν με έκαναν πιο τρελή απ΄ ό,τι είμαι» έγραψε στη φωτογραφία που ανάρτησε στο προφίλ της.

Δείτε εδώ
Πηγή: koolnews.gr

Θα την αναγνωρίζατε; – Δείτε πώς ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές

Μπέττυ Μαγγίρα: Πως ήταν όταν στέφθηκε Σταρ Θράκης – Άλλος άνθρωπος (ΦΩΤΟ)