Σάκης Τανιμανίδης: «Με έχουν πει πολλά πράγματα, παρουσιαστή, επιχειρηματία, μαλ…» (VIDEO)

Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράζεται στο «TractioN» και τον Κώστα Στεφανή την αγάπη του για την επιχειρηματικότητα, ενώ αποκαλύπτει τις πιο περίεργες συνθήκες που βίωσε όταν παρουσίαζε το «World Party».

«Εμένα μου αρέσει να μεταφράζω τις ιδέες σε επιχειρείν, αυτό έχω σπουδάσει άλλωστε. Στις επιχειρήσεις δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις αλλά αυτή είναι και η αδρεναλίνη. Αν κάνεις επιχειρείν για να βγάλεις χρήματα, θα χάσεις. Αν το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτό το κυνήγι, τότε και να μη βγάλεις χρήματα θα έχεις πετύχει», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είμαι πολυπράγμων. Με έχουν πει πολλά πράγματα: παρουσιαστή, επιχειρηματία, μαλ…. , γυμνασμένο… το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι «μπαμπά». Δεν θέλω να χάσω ούτε μία στιγμή από την εμπειρία της πατρότητας. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θυμήθηκε την περίοδο του World Party: «Το πιο απίθανο μέρος ήταν η ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι ό,τι πιο διαφορετικό μπορείς να δεις. Το να πεις τις διαφορές ανάμεσα σε δύο πόλεις, εντάξει, είναι πόλεις. Το να πας μέσα στη ζούγκλα είναι τελείως διαφορετικό, εντυπωσιακό, νιώθεις μια ανατριχίλα».

Pamela Denise Anderson – Πάμελα Άντερσον: Η δημοφιλής ηθοποιός έδειχνε αγνώριστη στην πασαρέλα – video

“Πρωταθλήτρια”… η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Ελλάδα: Δείτε σε τι κατέκτησε την πρώτη θέση;