«Ριζικές αλλαγές» από Άση Μπήλιου: Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια.

Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, όχι μόνο της μέρας αλλά και ολόκληρης της χρονιάς, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Βέβαια προς το παρόν η παραμονή του θα είναι βραχεία σε αυτό το ζώδιο, καθώς θα παραμείνει μόνο μέχρι τις 10/6/23.

Στις 11/06 θα επιστρέψει στον Αιγόκερω ανάδρομος. Παρόλο που είναι ένας πολύ μικρός πλανήτης (μικρότερος και από τη Σελήνη), η δυναμική του στην αστρολογία είναι μεγάλη, αφού ό,τι αγγίζει το μεταμορφώνει. Ο Πλούτωνας είναι ο σύγχρονος κυβερνήτης του Σκορπιού και συνδέεται με τον ανασχηματισμό και τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας.

Οι αλλαγές αυτές δεν είναι σε καμία περίπτωση επιφανειακές, αλλά πραγματοποιούνται στον πυρήνα της ύπαρξης μας. Σήμερα η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα βρίσκεται στον Κριό, ενώ το βράδυ και συγκεκριμένα στις 08:42 θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου. Από τη θέση αυτή θα σχηματίσει για πρώτη φορά όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, δίνοντας μια πρώτη γεύση πίεσης στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Εκτός εαυτού η Κόνι Μεταξά: «Με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδιά» (VIDEO)

Γιώργος Λιάγκας: Αδιανόητη «σφαγή» με τον Λαζόπουλο – «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις…»