Ραμόνα – Big Brother: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της… κόβει την ανάσα!

Μία από τις ομορφότερες παίκτρια ριάλιτι που έχουν περάσει από την Ελληνική Τηλεόραση είναι και η Ραμόνα Mοροσάνου, την οποία όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Big Brother.

Η 39χρονη πλέον Ρουμάνα η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ με την ομορφιά της τα πολλά τατουάζ, αλλά και τις σπουδές στην ιστορία τέχνης είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρόσωπα που κυκλοφορούν στο instagram.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή Καλλονή από τη Ρουμανία πού έμεινε για τρεις μήνες μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μπορεί μετά την αποχώρηση της να χάθηκε από την τηλεόραση παραμένει όμως μία από τις πιο ενεργές παρουσία στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Η Ραμόνα είναι ότι ότι πιο όμορφο έχει περάσει από ριάλιτι.

Συγχώρα μας εργάζεται ως μοντέλο αλλά και ως beauty artist και συχνά αναστατώνει τους περισσότερους από 93.000 followers που έχει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτεί.

Στην τελευταία της εμφάνιση στο instagram για την Πρωτοχρονιά, η εντυπωσιακή Ραμόνα φωτογραφίζεται και κυριολεκτικά κόβει την ανάσα με το εντυπωσιακό φόρεμα που φοράει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Από τα μπούτια της φώναζαν στο Survivor και ο σκηνοθέτης ζούμαρε

Survivor all star: Έβαλαν τα μαγιό και μπήκανε για μπάνιο – Τα πρώτα «δυνατά» πλάνα του σκηνοθέτη