Πέτρος Φιλιππίδης: Ραγδαίες εξελίξεις…. Πολύ κοντά στην αποφυλάκιση;

news

Η πληροφορία ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέθεσε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του αίτηση αποφυλάκισης έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ποια είναι όμως η αλήθεια και κατα πόσο μπορεί να το επιτύχει; Ποιες είναι οι επιλογές του ηθοποιού;

Η πρώτη επιλογή είναι να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας. Σε μια τέτοια περίπτωση η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση.

Νομικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η πιο πιθανή εξέλιξη και η μοναδική ρεαλιστική ελπίδα του Φιλιππίδη. Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο ηθοποιός προφυλακίστηκε επειδή είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Είναι προφανές λοιπόν ότι εκεί θα χτυπήσει λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς η τελευταία πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε πριν 7 χρόνια.

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Φιλιππίδη – Πολύ κοντά στην αποφυλάκιση;

Η δεύτερη επιλογή απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Μετά το πέρας κάποιων μηνών ο Φιλιππίδης καταθέτει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση.

Και για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει…

Πληροφορίες απο Instanews

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο Αχιλλεάς Μεγαρίτης θα μας απασχολήσει μέσω των γεγονότων

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο Αχιλλεάς Μεγαρίτης θα μας απασχολήσει μέσω των γεγονότων

hollywood

Mama Mia III: Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Ουίλσον ετοιμάζουν το Mamma Mia III