«Ψωνάρα, σούργελο, τριτοτέταρτη ηθοποιός! Μια ζωή έπαρση και ένα τεράστιο τεκεδένιο «εγώ» – «Βράζει» το twitter με τη Σολωμού για το «ξέρετε ποια είμαι..» (pic)

Μετά την Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Σολωμού βγήκε να πει και εκείνη την δική της εμπειρία με την αεροπορική εταιρεία Sky Express, όμως και αυτήν την «κράζει» άγρια το twitter.

Όπως επεσήμανε η Μαρία Σολωμού, θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού.

Διαβάστε επίσης: Το παραδέχονται και στην Ιταλία: «Ο Μιλουτίνοφ προτίμησε τον Ολυμπιακό από την Βίρτους»

«Βράζει» το twitter με τη Σολωμού για το «ξέρετε ποια είμαι..»  

Η #skyexpress έκανε τη δουλειά της και μπράβο που δεν καθυστέρησε την πτήση της για κανέναν!!! Ας μαθαίνουν από τα λάθη τους #Μακρυπουλια #Σολωμού και ας αναρωτηθούμε μήπως οι υπόλοιπες εταιρείες, τόσο καιρό έκαναν τα στραβά μάτια…

— Παυλίνα (@pwlib14) June 6, 2023

Ενα ψάξιμο είναι, σε 1′ θα έβρισκε τι ζητάει η Σολωμού, αντε με την κάθε ψωναρα που θέλει ειδική μεταχείριση. Καταλαβαίνω απόλυτα τους υπαλλήλους του αεροδρομίου τι τραβάνε με τους γκρικ σελεμπριτις του πισινου. https://t.co/8oCHImgRYM #σολωμου #Μακρυπουλια #SKYexpress

— The ®️unway (@runway69R) June 6, 2023

#Σολωμού Σε υπάλληλο της #SkyExpress ΔΕΝ ΜΕ ΞΈΡΕΤΕ? Βρε σουργελο παντού γράφει ότι τα κατοικίδια πρέπει να έχουν χαρτιά μαζί για να πετάξουν.

— Ειρήνη Κ. (@rena1q) June 6, 2023

#Σολωμού ξέρετε ποια είμαι εγω;
Μια τριτοτεταρτη ηθοποιός που αν δεν πουλούσε τα γκομενικα της δεν θα τη θυμόταν ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς της

— Georgia K (@georgiaka9) June 6, 2023

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

«Βόμβα» από Νότη Σφακιανάκη: «Φτωχαδάκι, ταλαιπωρημένος, να μην έχω να φάω – Μαζί με τη γυναίκα μου είχαμε…»

Στάθης Σχίζας: Τι απαντά για τις φήμες για σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte