«Βόμβα» από Νότη Σφακιανάκη: «Φτωχαδάκι, ταλαιπωρημένος, να μην έχω να φάω – Μαζί με τη γυναίκα μου είχαμε…»

Μπορεί ο Νότης Σφακιάνακης να μην περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής του αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν χρόνια ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ρίξει τη δική του «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως ήταν ένα ταλαιπωρημένο φτωχαδάκι που δεν είχε να φάει, ενώ μαζί με τη γυναίκα του, Κίλι, είχαν μόνο έξι ευρώ σε σημερινά λεφτά για να περάσουν τη μέρα τους.

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε μιλήσει για το δύσκολο ξεκίνημά του στο τραγούδι, αλλά και την τεράστια επιτυχία που ήρθε μετά.

Διαβάστε επίσης: Απρόοπτο με Σλούκα στον Ολυμπιακό

«Το 1990 – 1991 είχαμε μαζί με την Κίλι έξι ευρώ σε σημερινά λεφτά για να περάσουμε την ημέρα μας, πληρώνοντας και τα πάγια, ρεύμα, νερό , τηλέφωνο και για να ψωνίσουμε να φάμε, αλλά και να πάμε έναν κινηματογράφο μίας στις τόσες», είπε, τονίζοντας ότι τα φώτα της δημοσιότητας που έπεσαν επάνω του μετά την επιτυχία δεν τον… «τύφλωσαν».

«Εγώ τα είχα αναμμένα ήδη τα δικά μου φώτα, έβλεπα. Δεν είμαι αυτός που είμαι, γιατί κάποιοι με έκαναν. Μπήκα απόλυτα προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσω την επιτυχία ή την αποτυχία. Προερχόμουν από το τίποτα. Φτωχαδάκι, ταλαιπωρημένος με πείνα, να μην έχω να φάω.

Αυτό με ενδυνάμωσε. Και δεν είχα απωθημένα, όπως έχω ακούσει από άλλους: “καλά δεν θα την κάνω; Θα σας απαυτώσω όλους”! Δεν επέτρεψα ποτέ στον εαυτό μου να ξεφύγω, να αλλάξω τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, έχω συνέπεια», είπε.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει για κανέναν και για τίποτα και θα συνεχίσει να είναι αυτός που είναι και να εκφράζει τις απόψεις του, όσο κι αν αυτές προκαλούν.

«Αυτά που συμβαίνουν τώρα στην κοινωνία μας και πλέον τα σχολιάζετε όλοι, εγώ τα λέω από το 1991 και μάλιστα στην πρώτη εκπομπή που έκανα στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Δεν παρεκκλίνω των θέσεών μου. Δεν μιλώ μόνο θεωρητικά και φιλοσοφικά. Δε θα κάνω σε κανέναν το χατίρι να γίνω αυτό που θέλετε ορισμένοι. Είμαι ο Νότης, συμπεριφέρομαι έτσι από μικρό παιδάκι και δεν με ενδιαφέρει πώς συμπεριφέρονται οι δημόσια γράφοντες, που πάρα πολλές φορές δεν γράφουν την αλήθεια. Εγώ είμαι ο απέναντι. Είμαι υπέρ των μέσων που αναφέρονται στην αλήθεια, αλλά όχι σ’ αυτούς που έχουν εκμαυλίσει την αλήθεια», είπε.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Άγρια κόντρα Παπανώτα – Χριστοπούλου: «Χουάνα η παρθένα» – «Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω»

«Ψωνάρα, σούργελο, τριτοτέταρτη ηθοποιός! Μια ζωή έπαρση και ένα τεράστιο τεκεδένιο «εγώ» – «Βράζει» το twitter με τη Σολωμού για το «ξέρετε ποια είμαι..» (pic)