Πρίγκιπας Harry: Πιάνει δουλειά σε start up εταιρεία

March 24, 2021

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, 18:30

Σε νέο επαγγελματικό βήμα προχωράει ο πρίγκιπας Harry, λίγες βδομάδες μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε στην Oprah μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle.

Ο Δούκας του Sussex πρόκειται να εργαστεί για την start up εταιρεία Better Up ως Ανώτερο Στέλεχος. Πρόκειται για μια εταιρεία online coaching και ψυχικής υγείας, έναν τομέα με με τον οποίο ο Harry έλεγε εδώ και καιρό ότι θέλει να ασχοληθεί.

«Η ενεργητική καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερα καλύτερη ζωή», είπε ο ίδιος αναφορικά με τη δουλειά  του. Όπως αποκάλυψε στη The Wallstreet Journal, χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό την εφαρμογή της BetterUp, ενώ συνεργάζεται και με έναν coach. «Ο coach που είναι, ειλικρινά, καταπληκτικός και πάντα μου έδινε άριστες συμβουλές και μια φρέσκια οπτική, κάτι τόσο πολύτιμο», είπε.

Ο Alexi Robichaux, CEO της BetterUp, αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα για την εργασιακή συμφωνία με τον πρίγκιπα Harry και την αμοιβή του, ωστόσο σημείωσε πως πρόκειται για «ένα σημαντικό και αξιόλογο ρόλο. Είναι συνώνυμος με αυτή την προσέγγιση ψυχικής υγείας και του να επενδύεις πραγματικά στον εαυτό σου».

news

Υπόθεση Λιγνάδη: Εpωτικά γράμματα, φωτογραφίες ανηλίκων και άδειες παραμονής βρέθηκαν στο σπίτι του

Άγριες Μέλισσες: Ένας φόνος θα γίνει η αρχή του κακού για τους Σεβαστούς video