Prince Harry: Στην αντεπίθεση το παλάτι μετά τα όσα είπε ο πρίγκιπας Χάρι για τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο Κάρολος

Prince Harry

Τίποτα δεν είναι ποτέ δικό τους λάθος», λένε πηγές του Μπάκιγχαμ απαντώντας στη νέα προκλητική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι, που αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο τον πατέρα του.

Επίσημη απάντηση δεν υπάρχει για την ώρα, καθώς το παλάτι κλειστά τα χαρτιά του. Άνθρωποι του βασιλικού περιβάλλοντος δεν κρύβουν ωστόσο την αγανάκτησή τους.

«Φαίνεται πως πάνε να κάνουν καριέρα μιλώντας για τους προηγούμενους. Δεν βοηθά καθόλου», δήλωσε πηγή από το Μπάκιγχαμ στην Daily Mail.

Palace insiders hit back at Prince Harry’s ‘unhelpful’ podcast swipe at Charles https://t.co/fNMoN0BBtz

— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) May 14, 2021

Ο 36χρονος Χάρι έδωσε συνέντευξη στον Dax Shepard, όπου παρομοίασε τη βασιλική ζωή με την ταινία «Truman Show», λέγοντας πως είναι σαν να είσαι ζώο σε ζωολογικό κήπο και να σε παρακολουθούν όλη την ώρα.

Μιλώντας για τη ζωή στο Λος Άντζελες, ο Χάρι είπε πως «μπορώ στην πραγματικότητα να σηκώνω το κεφάλι του, μπορείς να περπατάς και να νιώθεις λίγο πιο ελεύθερος».

Το παλάτι δεν συγχωρεί στον Χάρι τις νέες δηλώσεις κατά του Καρόλου, όπου είπε ότι ήταν η συμπεριφορά του πατέρα του αυτή που τον ώθησε να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή. Δεν τους αρέσει που ο δούκας μιλά δημοσίως για τα ενδότερα του Μπάκιγχαμ.

friends-reunion:-ta-filarakia-epistrefoun-–-ti-tha-doume

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια επιστρέφουν … Τι θα δούμε

Χamos

Ηράκλειος άθλος η μέχρι τώρα μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων